Annonce
Nordfyn

Kunder mødtes over en grillpølse

Brødrene Lasse (t.v.) og Palle Andersen fejrer 30 år som selvstændige købmænd. Her flankerer de salgschefen fra Nordfyns Erhverv og Turisme, Jette Kærgaard, der kom forbi med en lykønskning. Foto: Flemming Mønster

Varme grillpølser og kolde fadøl samlede kunder ved Meny i Bogense torsdag eftermiddag. Indehaverne, de to brødre Lasse og Palle Andersen, fejrede 30 år som selvstændige købmænd.

Annonce

Bogense: Kunderne i Meny kunne sætte tænderne i en grillpølse og slukke tørsten med en kold fadøl ved butikken, da der torsdag eftermiddag blev sat gang i den festlige stemning til jubilæumsfejringen for brødrene Lasse og Palle Andersen, der i 30 års har været selvstændige købmænd.

Fejringen af jubilæet begyndte allerede fra morgenstunden, hvor kunder kunne tage en kop kaffe og et stykke brunsviger med fra deres indkøbstur. Og selvom der med både kaffe og kage og grillpølser og fadøl er lidt for de fleste, er festen er ikke slut endnu.

Da det er to år siden, navnet blev ændret fra Eurospar til Meny, er der grund til at give den hele armen. Derfor byder brødrene fredag 16. juni om aftenen indenfor i et stort festtelt, hvor menuen står på grillstegt oksefilet med tilbehør og musik i Allan Olsen-stil med bandet Norlans Stemme. Billetterne til denne del af festlighederne koster 130 kr. og kan købes i butikken.

Købmandsbrødredene betjente selv fadølsanlægget og grillen, da de markerede 30 års jubilæet. Foto: Flemming Mønster
Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Annonce