Annonce
Nordfyn

Kunde efter Aldi-åbning: - En styrke med fire supermarkeder så tæt på hinanden

Kunder var der mange af, da Aldi fredag morgen åbnede sin nye butik på Toftekær i Søndersø. Foto: Emil Hermann
Forbrugerne i Søndersø er glade for, at Aldi har flyttet sin butik ind i centrum af byen.

Søndersø: Kurt Berg fra Rue handler altid ind i Søndersø, når han skal købe dagligvarer. Han lægger ikke skjul på, at Superbrugsen er hans favoritsted.

- Det er en butik, hvor der altid er pænt og ordentligt, og samtidig er varerne i orden. Jeg har desuden været medlem af Coop hele mit liv, fortæller Kurt Berg, da avisen møder ham på parkeringspladsen ved Aldi, hvor han er i fuld gang med at læsse en ramme øl ind i bagagerummet på sin bil.

For Kurt Berg og mange andre kunder har også bemærket, at Aldi fredag morgen indviede sin nye butik på Toftekær 6 i Søndersø med gode tilbud.

- Selvom jeg primært handler i Super Brugsen, så holder det mig ikke fra at handle i byens tre andre dagligvarerforretninger (Aldi, Netto og Rema 1000), hvis der er gode rabatter på varerne, fastslår han og tilføjer:

- Set fra et forbrugersynspunkt oplever jeg det som en styrke, at der er fire supermarkeder så tæt på hinanden i byen.

Dette udsagn bekræftes af andre kunder, som avisen talte med i forbindelse med åbningen af butikken.

Annonce

- Set fra et forbrugersynspunkt oplever jeg det som en styrke, at der er fire supermarkeder så tæt på hinanden i byen.

Kurt Berg fra Rue.

Flot butik

Kurt Berg er imponeret over Aldis nye butik i Søndersø, der både er pæn at kigge på udefra og samtidig godt indrettet.

- Den er rigtig flot, og så hæfter jeg mig især ved de brede gange, så der er god plads til at bevæge sig rundt på, hvis du har en kundevogn med, påpeger han.

Kurt Berg fortæller endvidere, at der er en god grund til, at Aldi på landsplan er i fuld gang med at forbedre mange af sine butikker. Der går ikke alt for godt med omsætningen.

- Aldi Danmark har over de senere år tabt 1,5 milliarder, og det tyske moderselskab har derfor i sommer skudt 300 millioner kroner ind i sin danske forretning. Det tyske moderselskab har også tidligere pumpet tilsvarende beløb ind i det danske moderselskab for at forsøge at styrke sin position på dagligvaremarkedet, hvor der i forvejen er stor konkurrence, siger han.

Fakta lukkede

Aldi er flyttet ind i en bygning, der har stået tom siden slutningen af maj 2018.

Fakta var dengang nødt til at lukke sin butik, fordi den gav underskud. Elgaards Frisørsalon, Randers ApS, ejer i dag bygningen og lejer den ud til Aldi.

I 2003 åbnede Aldi sin butik på Vesterled 18 ved den store rundkørsel, og nu holder den holder den tyske discountsupermarkedskæde altså til i bymidten af Søndersø.

Hvem, der i stedet flytter ind i lokalerne på Vesterled 18, er endnu ikke afklaret.

Kurt Berg fra Rue købte blandt andet billige øl. Han glæder sig over, at Aldi er flyttet ind til bymidten af Søndersø. Foto: Emil Hermann
Gratis kaffe og morgenbrød til de fremmødte kunder og gode tilbud i butikken. Aldi markede åbningen af den nye butik med en ægte åbningsfest. Foto: Emil Hermann
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: Odenseanske frisører vil ikke arbejde 10. december

1994 Udenfor lignede Nordfyns Bank på Adelgade i Bogense sig selv i går. Men på 1. salen var otte talstærke politifolk fra Københavns Politis bedrageriafdeling i færd med at kulegrave bankens forbindelse med selskabstømmere, der har drænet statskassen. Efter syv stive timer forlod de banken med papkasser fyldt med papirer og efterlod en sigtet bankdirektør og udlånschef for medvirken til selskabstømning og snyd med stempelafgift. De risikerer begge at blive straffet med fængsel i op til to år. På et pressemøde i går afviste både bestyrelse og bankdirektør Preben Sandberg indholdet af sigtelserne. Hvis bankens ansatte har medvirket til noget ulovligt, er det sket i god tro, hævdede direktøren. 1969 Med dansk premiere på den engelske storfilm ”Chitty Chitty Bang Bang” skyder Stor-Odenses ottende biograf, Imperial i Dalum, sig i morgen ind på det fynske forlystelsesmarked. Men allerede i dag tages biografen uofficielt i brug ved forevisning af filmen for en indbudt kreds. Imperial står godt rustet til at skulle konkurrere om biografpublikummets gunst. Teatret er udstyret efter alle kunstens regler med det nyeste filmmaskineri og et syv gange 15 meter stort lærred, der yder storfilm fuld retfærdighed. I salen er der plads til 450 mennesker, der får god siddekomfort. Som en ekstra service er der i tilslutning til biografen indrettet en grillbar, som der også er adgang til uden for spilletiderne. 1944 De odenseanske frisørsvende har besluttet, at de ikke vil arbejde søndag den 10. december og juleaftensdag, fordi deres overenskomst ikke tillader det. Inden for Odense Frisørlaugs bestyrelse har man drøftet forholdene, og fra mestrenes side lægger man ikke skjul på, at man er skuffet over den indstilling, som medarbejderne i frisørforretningerne indtager. - Vi lever jo under ekstraordinære forhold, siger frisørlaugets kasserer, frisørmester V. Andersen, Allégade, og det er jo ikke frisørmestrene, der har skabt den situation, der bevirker, at salonerne skal holde åbent de tre søndage. Det er elektricitetsvanskelighederne, der er årsag til de ekstra arbejdsdage, og så bør vi også yde vort lille bidrag.

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Baggrund: Vinderteamet brugte 2000 timer på at dyrke Faaborg

Annonce