Annonce
Nyborg

Kun regn på Voldspilsscenen: Publikummet dejser om i varmen

Publikummet på Volden skal huske at drikke godt her i varmen. To er allerede dehydreret. Foto: Birgitte Carol Heiberg.

Hele to aftener i træk måtte musikere, skuespillere og dansere holde inde med den igangværende forestilling på Volden i Nyborg.

Nyborg: På scenen ved Nyborg Voldspil er der vandgaranti, men når det kommer til publikumspladserne har sagen været en hel anden. Tørken, der har ramt hele landet, betyder varme og dermed også vigtigt med rigeligt væske.

Dette var der dog nogle af Voldspillets gæster, der ikke havde skænket en tanke. For tirsdag aften den 24. juli og ligeså den næste aften dejsede to publikummere omkuld i varmen. Dette mens hele sceneshowet var i gang.

- Vi måtte stoppe forestillingen ikke bare en, men to aftener i træk, fordi to af hinanden uafhængige personer var dehydreret, fortæller formand Jesper Bech Madsen.

Ambulancen blev begge aftener tilkaldt, men der skete heldigvis ikke noget alvorligt med hverken den ene eller anden gæst, oplyser formanden for Voldspillet i Nyborg.

- De kom sig og kunne heldigvis selv tage hjem, og forestillingen fortsatte som planlagt.

En opfordring til de folk, der skal ind og se "Singin in the rain" på Volden: Husk at drikke rigeligt med vand her i varmen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce