Annonce
Middelfart

Kun i Gelsted og New York: Nyåbnet møbelbutik med mange kvadratmeter

Møbelproducenten Carl Hansen & Søn inviterede til reception i den nye butik i Gelsted. Her er det direktør Knud Erik Hansen (med ryggen til), der byder gæsterne velkommen i de nye faciliteter. Foto: Mia Harm Madsen
Annonce

Gelsted: Torsdag slog Carl Hansen & Søn dørene op til en helt ny og kæmpe stor flagskibsbutik. Ikke i New York, ikke Tokyo, ikke London, men helt klart et sted, der er mindst lige så vigtigt på landkortet som alle de andre steder, møbelproducenten har butikker: Gelsted.

Ved fabrikshallerne i Gelsted har der i et års tid ligget en flagskibsbutik, men ret hurtigt voksede behovet for mere plads, og da administrationen på fabrikken rykkede ud af det iøjnefaldende A-hus, som huset ud mod Hylkedamvej kaldes, var der plads til at lave en stor flagskibsbutik. Faktisk er butikken i Gelsted lige så stor som den i New York, der indtil nu har været den største af alle Carl Hansen & Søns butikker på verdensplan.

Med omkring 400 kvadratmeter at boltre sig på har butikken i Gelsted det komplette udvalg af møbler i udstillingen.

Butikken er i dens indretning målrettet de private købere, og der er tillige lavet legeplads, så mor og far kan kigge på møbler, mens ungerne brænder krudt af udenfor.

Selv om der blev holdt åbningsreception torsdag, går der et par uger, inden huset for alvor åbner for besøgende. Indtil da er der stadig åbent i den oprindelige butik, der ligger længere inde på fabrikkens område.

Med tiden er det også meningen, at der sammen med butikken skal være en lille café, hvorfra der kan drikkes kaffe og spises kage.

Torsdag blev receptionen afholdt i overensstemmelse med corona-restriktionerne, så derfor var det et lukket arrangement.

Annonce
Annonce
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce