Annonce
Erhverv

Kun for job i nærheden: Fynsk jobside får mange flere ledige stillinger

Der i øjeblikket cirka 1300 ledige job på Fyn ifølge jobportalen Fynjob.dk blandt andet her på Albani Bryggerierne. Arkivfoto: Simon Trøjgaard Jepsen
Jobportalen Fynjob.dk skærper samarbejde med landets største og øger antallet af annoncer for job på Fyn.

Fyn: De fleste jobsøgere leder efter ledige stillinger i nærheden af deres bopæl og er ikke interesseret i overvældende mængder af annoncer fra andre egne af landet. Det er tankegangen bag odenseaneren Jesper Hjorths jobbank Fynjob.dk.

Her kan jobsøgende finde lokale annoncer for ledige stillinger - både for hele Fyn og især for hver af øens kommuner.


De fleste fynboer nødigt vil have en transporttid på over 30-45 minutter hver vej

Jesper Hjorth, indehaver, Fynjob.dk


Jobbanken har eksisteret siden begyndelsen af 2020, men nu har interesserede fået langt flere annoncer at vælge mellem. Fynjob er gået i samarbejde med Danmarks største på området, Jobindex, så nu kan man også finde alle Jobindex' annoncer for fynske job på siden.

I denne uge er der for eksempel 1319 ledige stillinger på Fynjob.dk, og vil man kun arbejde i Odense er der 633 job at vælge imellem, mens Middelfart har 130.

Skal også trække ansøgere til Fyn

Jesper Hjorth, der også driver den tilsvarende Sydjob.dk for jobsøgende i Syd- og Sønderjylland Grænsejob.dk i grænselandet, mener, at siden retter op på en fynsk mangel.

- Fyn har ikke haft den berettigede profil på dette område. Det ændrer Fynjob og Jobindex på ved at skabe et fundament, der vil give det rette lokale fokus, siger han.

- Det er vigtigt at markedsføre Fyn på denne måde, fordi de fleste fynboer nødigt vil have en transporttid på over 30-45 minutter hver vej, siger Jesper Hjorth og henviser til en undersøgelse lavet af Megafon.

- Desuden er der behov for at få endnu flere kvalificerede kandidater udefra til Fyn, som også kan lokke med lavere boligpriser, grønne omgivelser og god infrastruktur, tilføjer han.

Forsiden netop nu
Fyn

Fynsk professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Fyn For abonnenter

Mødre til kræftramte børn støtter hinanden og kæmper for behandling på OUH: Børnene får lov at have en barndom