Annonce
Odense

Kun for damer: Nytårskur på Møllekroen

At damer kan feste er tydeligt på billedet fra femte udgave af nytårskuren, der fandt sted sidste år.

Mandag til onsdag står den på musik og dans for 273 damer fra Odenses plejecentre - og en enkelt herre

Annonce

Richard Ragnvald sikrede succesen sidste år, men selv om han ikke kommer igen i år, bliver det festligt, når 273 damer fra Odense plejecentre i tre dage fester på Møllekroen i Agedrup, lyder det fra Vinnie Skovkjær, der er leder af Aktiviteter i plejeboliger.

Det er sjette år i træk, at Odense Kommune arrangerer nytårskur for de kvindelige seniorer, der bor på kommunens plejecentre. Ligesom de foregående år, er der stor interesse for arrangementet, og de 273 kvinder, der har tilmeldt sig, kan se frem til synge med på og danse til bandet Kim Larsen Jam. Den store interesse har også betydet, at arrangøren har ladet festlighederne strække sig over tre dage.

Ene hane blandt de mange damer bliver Ældre- og handicaprådmand Per Berga Rasmussen (EL), der deltager i den første af de tre nytårskure - akkurat som han deltog i november, da der var herrefrokost for mandlige plejecenterbeboere. Dengang var der damer og snaps på menuen, men nu er det blevet damernes tur til at svinge dansebenet, lyder det fra Aktiviteter i Plejeboliger, der er en enhed, som tilbyder omsorg- og aktivitetstilbud til beboerne på Odenses 21 kommunale plejecentre.

Enheden har generelt gode erfaringer med denne type arrangementer, fortæller dens leder Vinnie Skovkjær:

- Det er tydeligt at mærke, hvor stor en glæde vi skaber for vores beboere, når vi holder arrangementer som dette. Det giver mulighed for at mødes i festligt lag med dem, man ser til dagligt, men også at knytte nye bånd til beboere på andre plejecentre, siger hun.

Møllekroen i Agedrup lægger lokaler til alle tre festdage - mandag til onsdag i den kommende uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi finder os ikke i sexchikane

Fyn

Torsdagens tal: Odense nummer 26 over kommuner med mest konstateret coronasmitte i Danmark

Annonce