Annonce
Nordfyn

Kun 50 billetter tilbage til populært Bogense Halbal

Sidste år var en kæmpe succes, da Lions i Bogense inviterede til åres SpisRockDans-arrangement. Privatfoto

Bogense: Skærtorsdag den 18. april kan man feste natten lang med Stig Rossen & Vennerne samt Disco 77, når Lions Bogense for syvende gang indbyder til "halbal for de voksne" med spisning og dans.

Man skal være hurtig igen i år, hvis man vil have fat i de eftertragtede billetter til arrangementet. Arrangøren bag, Kjeld Aurbo Pedersen, fortæller, at der kun er 50 ud af 620 billetter tilbage. Billetter, han regner med bliver revet væk inden for en uge.

SpisRockDans sørger for en lækker tre-retters menu leveret af Bogense Hotel.

Arrangementet i Bogense Hallerne foregår den 18. april fra klokken 19.00. Mellem klokken 21.00 og 01.00 er der danseparty. Hele herligheden inklusiv tre-retters menu koster 345 kroner og kan købes på SpisRockDans egen hjemmeside eller ticketmaster.dk

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ikke opdaterede medicinlister og manglende dokumentation: Derfor fik Langeskov Hjemmepleje et påbud - og sådan efterleves det

Leder For abonnenter

Mennesker med hjertestop skal reddes i fællesskab

Adskillige fynboer og syd- og sønderjyder er i dag i live, fordi de har fået hjælp efter et hjertestop af Region Syddanmarks førstehjælpsordning Danmark Redder Liv. Derfor har ordningen vist sit værd: Danmark Redder Liv redder vitterligt liv. Alligevel er der mindst tre gode argumenter for, at det præhospitale udvalg i Region Syddanmark mandag beslutter sig for at lukke den succesfulde ordning og i stedet lader regionen indgå i Trygfondens Hjerteløber-ordning, der har samme formål som Danmark Redder Liv. For det første er der mange flere syddanskere, der har valgt at deltage i Hjerteløber-ordningen end i Danmark Redder Liv. For det andet er ordningen landsdækkende, hvilket betyder, at også en nordjyde, en københavner eller en lollik på ferie på Fyn kan træde til ved et fynsk hjertestop. For det tredje er ordningen gratis for regionen, fordi Trygfonden betaler omkostningerne. Det sidste er i denne sammenhæng mindre vigtigt, for regionen skal såmænd nok kunne finde de få millioner kroner, som det i givet fald vil koste at køre ordningen videre. Det vigtige er, at hele Danmark bliver i stand til at redde liv ved hjertestop. Der er dog ingen tvivl om, at Hjerteløber-ordningen trænger til en forbedring. Det er f.eks. højst mærkværdigt, at man kan blive hjerteløber uden at have erfaring med eller uddannelse i førstehjælp. Derfor bør regionen i samarbejde med de øvrige regioner motivere Trygfonden til at tage et større ansvar for, at de frivillige, der rykker ud til hjertestop, også reelt kan redde liv. Ellers giver ordningen ingen mening. Indtil Trygfonden er klar med en styrket hjerteløber-indsats, bør regionen fortsat bruge et behersket millionbeløb til uddannelse af de fynboer og syd- og sønderjyder, der melder sig som frivillige - nu blot i Hjerteløber-programmet. Det vil skabe større sikkerhed og tryghed for alle parter. Og det vil sikre, at endnu flere mennesker overlever et hjertestop. For det bedste er at redde liv - i fællesskab. Så tag et førstehjælpskursus - og meld dig til.

Annonce