Annonce
Fyn

Kulturkonsulent indstillet til Årets Fynbo

Annonce

Tidligere kulturkonsulent Jimmi Mørup bør blive Årets Fynbo 2019, mener en tidligere Årets Fynbo, Anja Følleslev, der derfor har indstillet ham til Fyens Stiftstidendes hæderspris.

- Jimmi Mørup har i mange år været kulturens tro væbner og arbejdshest. Han har gjort det i kulissen og i skyggen af de mange projektledere og unge mennesker, han igennem årerne som medarbejder i ungdomsskolen og i Kulturmaskinen har coachet og arbejdet sammen med, skriver hun.

- Med hans kæmpe indsats for Kulturlivet har han gjort en forskel ikke kun for kulturen og de events, han har stået bag, men også bag de mange unge musik- og kulturtalenter, han har lyttet til og hjulpet igennem årerne. Han lavede den første havnekulturfestival som projektleder og har været kulturkonsulent i Kulturmaskinen lige fra starten og været med til at bygge kendskabet omkring huset op, skriver hun.

- Han var tidligere kulturkonsulenten med ansvaret for Studenterhus Odense, og har dermed også haft en finger med i spillet på denne forenings udvikling fra event kontor til Studenterhus med egne lokaler. En era er slut, nu hvor Jimmi ikke længere skal være en del af Kulturmaskinen på baggrund af besparelser på kulturområdet, skriver hun.

Tidligere er blandt andre sprogdoktor og byrådsmedlem Anders W. Berthelsen, entertaineren Arne Lundemann og historikeren Bent Jensen blevet indstillet til prisen, der uddeles til januar.

Du kan indstille din egen kandidat til prisen ved at sende en mail med en motivation til aaretsfynbo@fyens.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Danmark

'Træls', 'tåbeligt' og 'det vil vi ikke tolerere': DF-bagland kritiserer degradering af Kofod og Kjærsgaard

Annonce