Annonce
Middelfart

KulturØen hylder Nat King Cole

Birgitte Soojin synger Nat King Cole på KulturØen.
Annonce

Middelfart: Torsdag den 10. december hylder KulturØen den afdøde, amerikanske sanger og pianist, Nat King Cole.

Og dette gøres med hjælp fra den talentfulde jazzsangerinde, Birgitte Soojin, der sammen med Janus Templeton (trommer), Nicolai Majland (piano) og Jakob Lind Lauritsen (kontrabas) vil synge egne fortolkninger af Nat King Coles legendariske repertoire.

Birgitte Soojin - der er født i Sydkorea, opvokset i Norge og bosat i Danmark - er en af tidens mest markante stemmer på den internationale jazzscene, hvor hun bader i alt lige fra Grammy-nomineringer til fem-stjernede anmeldelse.

Der er med andre ord lagt op til et brag af en hyldestkoncert - spækket med hits a la 'Fly Me to the Moon' og 'When I Fall in Love' - på scenen i Middelfartsalen.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Statens Kunstfond og man kan sikre sig en billet via KulturØens hjemmeside eller Place2book.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Coronavirus

Pfizer skruer ned for leverancer: Heunicke ser med stor alvor på situationen

Sport

Værsgo til VIP-menu hjemme foran husaltret - Odense Håndbold-sponsorerne kan hente take-away gallamenu før søndagens storkamp

Annonce