Annonce
Odense

Se billederne: Rød løber til Kronprinsparrets Pris

Kronprinsparret ankommer til Odeon i Odense til uddelingen af parrets pris. Foto: Michael Bager

Hjalmer Larsen var begejstret for at være tilbage i sin hjemby. Han skulle optræde til prisuddelingen, og det betød noget ganske særligt for den unge musiker.

- At få lov til at spille til Kronprinsparrets Priser er sådan noget, man drømmer om, når man begynder at spille musik. Det er et meget stort klap på skulderen, og at det så foregår fem minutter fra, hvor jeg er vokset op, gør det bare endnu mere specielt.

Også Jørn Henrik Petersen, måske bedre kendt som Jern-Henrk, var at finde på den røde løber med sin hustru, Birgit. Deres datter er produktionsleder på showet, men det er første gang, de skal se det.

- Vi kommer ikke til Kronprinsparret, de må komme til os, grinede parret.

Jørn Henrik Petersen er tidligere formand for Den Fynske Bladfond og står blandt andet bag opbygningen af journalistuddannelsen på SDU. Han kunne berette, at han for tre måneder siden stoppede med at ryge pibe. Han er 76 år, men har givet sig selv den gevinst, at han må begynde igen, når han fylder 80.

Da Lucas Nielsen, Mudi Jarkass og Younes fra FRAK ankom på den røde løber, besluttede de sig for at tage en selfie med alle fotograferne, der stod og knipsede løs.

- Det skal jo ikke kun være jer, der får billeder af os, som Mudi Jarkass sagde.

FRAK modtog Kronprinsparrets Sociale Stjernedryspris for deres sociale arbejde med udsatte unge i København. De var meget taknemmelige og beærede over at vinde prisen, der kommer med 100.000 kroner.

- Det er helt ubeskriveligt at være her og vildt, at kronprinsparret har fået øje på vores arbejde, sagde Lucas Nielsen.

Byrådsmedlem Sanne Skougaard Andersen (V) glædede sig rigtig meget til at se prisuddelingen.

- Det er dejligt, at de kommer til forskellige byer. Kronprinsparret er et fantastisk par, de kommer også til royal run, og det giver en fantastisk samhørighed.

Hjalmer Larsen med sit band. Foto: Michael Bager
Jørn Henrik Petersen og Birgit Klostergaard Petersen. Foto: Michael Bager
Lucas Nielsen, Younes og Mudi Jarkass fra FRAK. Foto: Michael Bager
Sanne Skougaard Andersen. Foto: Michael Bager
Rød løber i Odeon, hvor gæsterne ankommer til uddelingen af Kronprinsparrets Pris. Foto: Michael Bager
Alphabeat. Rød løber i Odeon, hvor gæsterne ankommer til uddelingen af Kronprinsparrets Pris. Foto: Michael Bager
Suzanne Hruskova stod helt tæt på den røde løber. Hun var invitere med af sit barnebarn Line Jensen, som arbejder i Odeon, og glædere sig til at se Frederik og Mary, men også Hjalmar. Foto: Michael Bager
Skuespiller Sonja Richter ankommer på den røde løber i Odeon til uddelingen af Kronprinsparrets Pris. Foto: Michael Bager
Den danske sanger og sangskriver Jada (i guldkjolen, red.) fik et telefonopkald fra kronprinsesse Mary. Jada modtog lørdag aften kronprinsparrets Kulturelle Stjernedryspris. Foto: Michael Bager
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Kamerahold ville ikke hilse på OL-chefen fra Tommerup: Mere end et år senere gennemføres OL 'stensikkert'

Annonce