Annonce
Nordfyn

Krolf i Morud

Krolf-banen i Morud blev naturligvis indviet med spil på de 18 huller. Initiativtager Jens Dalsbo (nr. to fra venstre) fortalte om spillet og gav gode råd.

Krolf-spillet går sin sejrsgang rundt på Nordfyn. I den seneste tid er åbnet flere baner, hvor dette spil, der er en blanding af kroket og golf, kan spilles, og i sidste uge kom Morud med på listen over byer med en krolf-bane.

Moruds krolf-bane er anlagt i det grønne område ved friluftsbadet, hvor der i forvejen er etableret baner til for eksempel petanque og beachvolley, ligesom der findes en naturlegeplads.

Initiativet til krolf-banen kommer fra formanden for Morud IFs tennisafdeling, Jens Dalsbo, som naturligvis selv var med, da krolf-banen med de 18 nyanlagte huller blev taget i brug på Grundlovsdag, og tæt ved en snes spillere gjorde ham selskab i de første runder på banen.

Jens Dalsbo oplyser, at det endvidere er aftalt, at der i den kommende tid er faste spilletider på banen hver onsdag aften og torsdag eftermiddag, og på disse tidspunkter er alle velkomne til at prøve krolf-spillet. Køller og bolde kan lånes, ligesom spillere, der ikke har erfaring med det nye spil, kan få hjælp til at lære teknik og regler.

JH

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

OB

OB ophæver kontrakten med Anders K. Jacobsen: Kan frit forhandle med andre klubber

Annonce