Annonce
Rejser

Kroatien: Krydstogter med cykelture på land

Katarina Line benytter mindre skibe som disse til ”Cycle & Cruise”. Rederiet har mange andre ture i den kroatiske skærgård og specialture med temaer som yoga, vin, gourmet, vandring og naturisme. Foto: Katarina Line

Krydstogter kan i nogles ører lyde temmelig tilbagelænet, og mange fortæller, at de har taget flere kilo på under en uge på havet, fordi der er tilgængelig mad døgnet rundt kombineret med mangel på motion.

Men det er der råd for. Det kroatiske rederi Katarina Line har netop introduceret to krydstogtruter med udgangspunkt i byerne Opatija og Split under navnet ”Cycle & Cruise”. Som mere end antydet handler det altså om, at man ikke som på mange andre krydstogter under landgang sætter sig i en bus og bliver kørt rundt til seværdighederne, men cykler rundt til dem.

Rederiets små skibe sejler langs den kroatiske kyst og mellem de mange øer, hvoraf flere besøges på de ugelange krydstogter. De gennemføres fra slutningen af april til midten af oktober og koster fra cirka 5700 kroner i delt kahyt inklusive blandt andet morgenmad og treretters frokost eller middag. Hertil skal lægges transport til Kroatien. Cykelturene gennem smukt, bakket terræn, skove, små byer, til badestrande, nationalparker osv. er med guide og ifølge programmet baseret på, at deltagerne benytter e-bike - enten lejet ellers ens egen medbragte.

Se mere på www.katarina-line.com. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
OB

Ole Tobiasen spøger som træneremne i OB

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce