Annonce
Sport

Middelfart Boldklub med forlængelse og leje

Middelfart Boldklub har forlænget sin aftale med Kristian Weber. Foto: Middelfart Boldklub
Kristian Weber er på plads på Vestfyn for den kommende sæson. Og Middelfart lejer islandsk forsvarsspiller i OB.
Annonce

FODBOLD: Middelfart Boldklub, der endte som nummer tre i det oprykningsspil i 2. division, som sluttede i lørdags,  forlænger kontrakten med Kristian Weber.

Den 23-årige offensivspiller er således på plads på Vestfyn i hele den kommende sæson.


Jeg har været rigtig tilfreds med min første tid i Middelfart og er rigtig glad for, at det nu bliver til minimum et år yderligere.

Kristian Weber, Middelfart Boldklub


Kristian Weber kom til Middelfart i vinteren 2019 efter en vellykket prøvetræning. Tidligere har Weber tørnet ud for Marienlyst og OB.

- Weber har præsteret godt hos os, og især i det seneste halve år er han blevet bedre og
bedre. Han dækker alle de offensive positioner på banen, og med hans gode teknik og fine fart er han altid en trussel for modstanderne. I lørdagens kamp mod Brønshøj fik han også vist, at han har mål i støvlerne, så vi ser frem til det fortsatte samarbejde med store forventninger, siger Middelfart-direktør Søren Godskesen.

Fra Kristian Weber lyder det:

- Jeg har været rigtig tilfreds med min første tid i Middelfart og er rigtig glad for, at det nu bliver til minimum et år yderligere. Jeg synes, der er gang i noget spændende i klubben. Vi har en god trup og et godt trænerteam, og der er stor konkurrence og intensitet i træningspassene. Jeg glæder mig naturligvis til et par ugers sommerferie efter en mærkelig forårssæson, men jeg glæder mindst lige så meget til at møde ind til træning igen.

Webers nye kontrakt løber frem til 30. juni 2021.

Annonce

Fra U19-DM til Middelfart

Middelfart Boldklub har også  lejet den 19-årige islandske midterforsvarer Teitur Magnusson i OB for den kommende halvsæson.

Teitur Magnusson er en stor og fysisk stærk midterforsvarer, som i sommeren 2019 kom til OB fra FH Hafnarfjordur. Teitur har siden da spillet på OB’s U19-hold, med hvem han i weekenden
vandt det danske mesterskab. Teitur har trods sin unge alder, allerede repræsenteret de islandske ungdomslandshold 18 gange.

Teitur Magnusson i OB-trøjen, der snart skiftes ud med Middelfarts ditto. Foto: Middelfart Boldklub

- Vi har fulgt Teitur, siden OB købte ham for 12 måneder, og han har været igennem en rigtig fin udvikling.  Teitur vil bringe masser af vilje og fysik med til Middelfart, men han er samtidig også en stopper med et fint teknisk niveau, siger Søren Godskesen.

Fra Magnusson lyder det:

- U19-mesterskabet var et højdepunkt men også et fint afsæt til at træde ind i seniorfodbolden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Havde ingen symptomer på første skoledag: Elev på Brenderup-skole er testet positiv for corona

Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce