Annonce
Nyborg

Kristian Jensen: Fastholder sin aftale i Nyborg

Trods ny ministerpost fastholder Kristian Jensen (V) aftalen om Nyborg-møde den 5. december. Arkivfoto: Jørgen Hansen

Da aftalen blev indgået, var der ikke lagt op til ny regering. Da det i weekenden kom på dagsordenen, holdt de lokale Venstre-folk tæt kontakt til Kristian Jensen for at høre, om han dukker op på mandag.

Annonce

Nyborg: Oprindelig har invitationen til et offentligt møde på Hotel Nyborg Strand mandag den 5. december lydt på, at udenrigsminister Kristian Jensen (V) ville komme for fortælle om situationen i verden, set fra Danmark.

Da så Flemming Kjærulf fra den lokale Venstre-vælgerforening, der har indgået aftalen, hørte om regeringsomdannelsen, og det stod klart, at Kristian Jensen ikke længere skulle være udenrigsminister, var der pludselig usikkerhed om mødet med en af Vesntres absolutte toppolitikere kunne gennemføres.

For kunne den nu afgåede udenrigsminister afse tid til at tage et smut til Nyborg sådan en mandag aften, når han nu skal passe på rigets finanser?

- Vi har hele weekenden haft tæt kontakt til Kristian Jensens spindokoter, og han lovede os allerede søndag, at Kristian Jensen trods ny ministerpost var indstillet på at overholde sin aftale med os, siger Flemming Kjærulf.

Derfor opretholder Venstre i Nyborg invitationen til alle med lyst til at møde Kristian Jensen til at dukke op på Hotel Nyborg Strand den 5. december klokken 19.30.

Temaet for mødet er sådan set ikke ændret, og det samme gælder temaet for det formøde, Kristian Jensen har sagt ja til. Her mødes han med de lokale Venstre-medlemmer en time forinden det offentlige møde, hvor det var tanken at drøfte den nye finanslov.

Det er så et meget passende tema, nu Kristian Jensen møder op som nyudnævnt finansminister.

Kristian Jensen er ved det offentlige møde parat til at svare på spørgsmål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Dårlige udsigter: Corona-pessimisme breder sig i fynsk erhvervsliv

Annonce