Annonce
Middelfart

Kring Chokolade vandt specialbutikprisen til Byens Bedste: - Vi er mega glade

Der var stor glæde hos Kring Chokolade, da butikken vandt prisen for bedste specialbutik til Byens Bedste 2020. Foto: Ludvig Dittmann
Avisen overraskede Rikke Kring og hendes unge medarbejdere, der fulgte Byens Bedste-showet fra butikken i Gimbels Gyde.

Middelfart: Glædesskrigene kunne høres helt ude på gaden.

Allerede før avisens reporterhold var nået hen til Kring Chokolades butiksvindue, havde de på live-transmission gættet, at de havde vundet.

Det var prisen for Byens Bedste Specialbutik, som Kring Chokolade fik overrakt til den digitale udgave af Byens Bedste-showet lørdag aften.

Annonce

Ejer Rikke Kring havde samlet sine unge butiksansatte til spisning i butikken i Gimbels Gyde, og de kunne ikke få armene ned, da de fik statuetten i hænderne.

- Det er megafedt. Vi er mega glade. Vi havde selvfølgelig håbet, men vi var forberedt på, at nogle af de andre sagtens kunne vinde, sagde en begejstret Rikke Kring.

Rikke Kring mener, at de unge medarbejdere kan tage en stor del af æren for, at Kring Chokolade vandt prisen.

- De er unge og friske og glade og fulde af gåpåmod. Når vi andre har stået i mange timer og lavet kager og chokolader, er vi måske lidt trætte. Men de er altid friske og glade for det, de laver. Det er fedt, lød det fra Rikke Kring.

Giver ekstra gejst

I tirsdags kunne Kring Chokolade fejre sin 16-års fødselsdag, og butikken står over for at skulle flytte op på gågaden.

- Nu har vi endnu mere gejst til at arbejde med det, sagde Rikke Kring lørdag aften.

Rikke Kring er glad for at få den hæder, som prisen er et udtryk for, og hvis hun skal komme med et bud på, hvorfor folk har stemt på Kring Chokolade, peger hun på flere faktorer.

- Jeg synes, vi rammer den brede befolkning. Og jeg er sikker på, at de unge piger (ansatte, red.) er med til sørge for, at der kommer lidt yngre folk herind, og det vil vi rigtig gerne have.

- Jeg tænker da også, at vi nu har været i gang i så mange år, at folk kan huske os og måske også vil give os en pris for at holde ud så lang tid, sagde Rikke Kring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce