Annonce
Middelfart

Kvickly redder en krise-ramt konkurrent: - Det her kommer til at redde min forretning, jubler Rikke Kring

Rikke Kring kan med den midlertidige flytning ind i Kvickly-butikken se frem til at få et langt større kundegrundlag til at få solgt sine påskevarer. Arkivfoto: Kim Rune
Middelfarts chokoladebutik flytter de kommende uger ind hos Kvickly. Herfra kan indehaver Rikke Kring sælge alle de varer, hun har gjort klar til påskehandlen. - Det her kommer til at redde min forretning, jubler hun.

Middelfart: Når nøden er størst, skal man kende sine venner. Den vending kan chokoladebutiksejer Rikke Kring tale med om.

Fra torsdag morgen vil du nemlig kunne købe håndlavede chokoladevarer hos Kring Chokolade, når du handler i Kvickly i Middelfart. Specialbutikken, der i disse uger som mange andre mindre butikker gisper efter luft grundet corona-situationen, flytter forretningen fra Gimbels Gyde og op i Kvickly. Og får dermed mulighed for at komme i kontakt med en langt større kundegruppe op til forretningens absolutte højsæson - påsken.

- Det her kommer til at redde min forretning, lyder Rikke Krings kontante melding.

Det nye samarbejde er kommet i stand efter en spontan henvendelse fra Kvickly-direktør Ole Ebdrup Andreasen.

- Der er ikke ret mange gæster i vores café i øjeblikket, så vi sælger ikke så mange varer. Vi var i forvejen ved at fjerne nogle borde fra området for at skabe mere plads mellem gæsterne. Og så kunne jeg pludselig se, at vi fik plads til at invitere en lokal forretning ind. Og her passer chokoladebutikken perfekt. Det er ikke noget problem for os at rydde et par kølediske, så Rikke kan sælge sine varer herfra i stedet, siger Kvickly-direktøren.

Annonce

Påsken er højsæson

For Rikke Kring kommer aftalen som sendt fra himlen.

- Jeg har forberedt mig på påsken gennem længere tid og har produceret rigtig mange varer. Siden corona-udbruddet er det væltet ind med aflysninger af bryllupskager og andre bestillinger. De ordrer skal jeg nok få tilbage igen, for folk skal sikkert stadig giftes. Men min påskehandel, som er den største højsæson for mig i løbet af året, den får jeg ikke tilbage. Der er ikke nogen, der vil spise påskeæg, når påsken er overstået. Og uden den er jeg ikke sikker på, at min forretning vil overleve, siger Rikke Kring.

Glad for at kunne hjælpe

I Kvickly sælges der også påskeæg, så det er en reel konkurrent, Ole Ebdrup Andreasen lukker inden for døren. Men det tager han med sindsro.

- Vi spiller en central rolle i at få det her til at hænge sammen for lokalsamfundet. Og her kan vi hjælpe en Middelfart-forretning med at redde højsæsonen. Skulle det betyde, at vi sælger nogle færre påskeæg i vores egen butik, så lever vi nok med det, siger varehus-direktøren.

Rikke Kring går nu i gang med at pakke sammen og gøre klar til en flytning, så hun kan betjene kunder fra Kvicklys lokaler i løbet af torsdag.

Aftalen er skabt så spontant, at ingen af parterne har noget svar på, hvor længe, Rikke Kring kan sælge sin chokolade fra caféen i Kvickly-butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce