Annonce
Sydfyn

Kriminelt par havde stjålet Suzuki Swift og campingvogn: - Jeg forestiller mig, de skulle på campingtur

Efter en hunde-aktion fandt politiet en mand og en kvinde, der begge var kendt af politiet på forhånd. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Et vidne satte søndag efter et kriminelt par kendt af politiet, der både havde stjålet en campingvogn og en Suzuki Swift

Svendborg: Søndag aften på Avernakøvej kom en kvindelig campingvognsejer ud til noget af et syn, efter hun havde hørt puslen ved sin garage.

Hendes 4,6 meter og flere hundrede kilo tunge campingvogn - nærmere bestemt en KIP Kompakt af årgang 2005 - stod ikke længere på sin plads, og så ringede kvinden til politiet.

Vidner havde set en person køre væk fra stedet med det ikke så lille endda udbytte ikke lang tid inden, at ejeren ringede til politiet og anmeldte det omkring klokken 23.

Annonce

- Et vidne hører nogle mistænkelige lyde inde fra naboen, og vidnet kører i retning af campingvognen, men taber den af syne ved Ring Nord, lyder det fra politikommissær Christian Billesø fra Fyns Politi.

Det er dog ikke det sidste, politiet hører til kvinden. Ikke lang tid efter ringer anmelder og fortæller, at campingvognen er fundet i en grøft ved Store Byhavevej 21.

Stjal også bil

Der går dog ikke lang tid, inden politiet fået et anmeldelse om et færdselsuheld, hvor en bil af samme signalement som den fra campingvognstyveriet er involveret.

- En time efter kommer en anmeldelse om et færdselsuheld på Landevejen ude i Gudme. Der er en stjålet Suzuki Swift, hvor føreren har mistet herredømmet over køretøjet og er fortsat ud i rabatten og videre ind et træ, siger Christian Billesø, der forklarer, at bilen var totalskadet efter færdselsuheldet.


Ikke så langt derfra finder vi en 24-årig ung mand, der ikke kan redegøre for sin tilstedeværelse, hvilket ser underligt ud tidspunktet taget i betragtning

Christian Billesø, Fyns Politi


Da betjente kommer til stedet, er der ikke nogen i at finde den forulykkede bil, og der sættes derfor hundepatruljer ind.

- Ikke så langt derfra finder vi en 24-årig ung mand, der ikke kan redegøre for sin tilstedeværelse, hvilket ser underligt ud tidspunktet taget i betragtning. Han erkender at have ført bilen og bliver derfor anholdt, siger politikommissæren og fortsætter.

- Hundene finder efterfølgende en 29-årig kvinde i en hæk. Hun har været med i bilen og slået sig, så de bliver tilset af sundhedspersonale bagefter.

Den 24- årige bliver sigtet for tyveri af campingvogn, biler og kørsel uden førerret, og kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. Kvinden bliver sigtet for tyveri af bilen og campingvognen.

Selve motivet for tyverierne kender politiet dog ikke noget konkret til.

- Jeg forestiller mig, at de skulle på campingtur. Det er to, vi godt kender i systemet, lyder det fra Christian Billesø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Giftige svampe kostede Tikko livet: Nu melder dyrehospital om flere døde hundehvalpe

Fyn For abonnenter

Fynbus giver kontrollører bodycam: 'Fede luder - dine børn dør' - trusler er blevet en del af arbejdsdagen for Christina, der bare skal tjekke en busbillet

Assens

13-årig snittet i ryggen med foldekniv ved ungdomshus: - Vi skal have forebygget de her ting, så de ikke sker igen

Middelfart For abonnenter

Landsbyboere nørkler med ambitiøs butiksdrøm: - Derfor vil jeg ikke dømme den ude endnu

Faaborg-Midtfyn

Mangler 200 cykler: Nu må succesfuld cykelhandler skuffe sine kunder gang på gang

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Assens For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Assens

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Claudia fik en god idé, mens hun ammede sin søn: Har fordoblet salget i år og drømmer om sin egen hudplejeserie

Fyn

Udbredelse af farlig bakterie kortlagt på kommuneniveau: Fyn er hårdt ramt

Kerteminde For abonnenter

Påkørte person på invalidscooter og stak af: Det fortrød han få øjeblikke senere

Navne For abonnenter

Dødsfald: Børnebørnene kunne fjerne rygsmerterne - ellers var Jan til OB, heavy metal og Barcelona

Nordfyn For abonnenter

Nordfyn blandt de værst ramte kommuner: Men få enkle ting kan eliminere risikoen for at blive smittet med legionella-bakterier

Annonce