Annonce
Danmark

Krimi: Egholms nyeste er vital og spændende

Elsebeth Egholm Foto: Politikens Forlag

Bøger: Efter en udflugt til Middelhavet er Elsebeth Egholm med "Jeg finder dig altid" tilbage i Aarhus, hovedscenen for mange af hendes romaner. Byens topografi udnyttes mesterligt, og et spritnyt persongalleri gør romanen til en vital og spændende læseoplevelse. Ikke mindst fordi Egholm har skabt nogle psykologisk komplekse aktører. Det gælder både den traumatiserede hovedpersonen Rina og de to politifolk, der introduceres.

Rina er læge og bruger sin fritid som den mystiske kunstner Private Eye. Som en anden Spider-Woman klatrer hun i al hemmelighed op ad byens bygninger for at forsyne dem med sine paste-ups. I romanens optakt har hun netop været oppe i byens spektakulære Prismet og forsynet facaden med to øjne. Hun lider også af ansigtsblindhed, lidt af et handicap da onde kræfter jager hende. Ikke alene overfaldes hun på vej hjem fra Prismet, en ung mand findes myrdet ved en bygning tæt ved.

Lad os håbe at Egholm ikke slipper krimiens personer, som læser er man mere end klar til en tur til med dem. Krimi: Elsebeth Egholm: "Jeg finder dig altid".

400 sider, Politikens Forlag

Annonce
Elsebeth Egholm: "Jeg finder dig altid" Foto: Politikens Forlag
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce