Annonce
Bagsiden

Krammerater! Det bliver godt igen

Facebook-opslag fra Lasse Bekker og hans krammerater.
Fra Heunicke til Heineken. Fra Pfizer til bajser. Sydfynsk spillested gør sig klar i mælet til mere normale tider.

Eftercoronalt: - Mens vi venter på genåbningen, skal vi så ikke lige starte med at få ryddet op i alle de kedelige corona-ord?  Lad os gå fra teststrategi til feststrategi!

Sådan skrev Lasse Bekker, en af folkene bag Kammerateriet i Svendborg, i går på sin facebook-side og lagde plakaten med de nye ord op på sin facebookside.

På Bagsiden syntes vi, det var så muntert og optimistisk, at vi bad om lov til at låne de muntre ord, så læserne også kan trimme tungen, inden alting genåbner.

Annonce

Familien digtede med

- Jeg har gået og leget med ordene i nogle dage. Jeg tror, det startede med "pind i næsen" og piña colada ... som jo faktisk ikke var så sjovt alligevel. Og så sendte jeg den lige ud i en familie-Messenger-tråd i går og fik deres besyv med, fortæller Lasse Bekker.

Familien omfatter blandt andet en niece i Aarhus og to søstre, hvoraf den ene er chefredaktør for det dagblad, der på Sydfyn udgives sammen med Bagsiden.

Annonce

Hjernegymnastik

Lasse Bekker er vant til at lege med ord. Han kan slet ikke lade være.

- Det er sådan en slags hjernegymnastik. Ligesom at finde på nye navne til barer, siger han.

Ud over VenBar og Knæwr Kaffebar fandt Lasse Bekker også på navnet til spillestedet Kammerateriet på Frederiksøen i Svendborg.

Bagsiden vil også gerne bidrag med et forslag til ordoprydning. Når vi ikke længere skal holde afstand, kunne spillestedet jo skifte navn til Krammerateriet.

Og hvad med jer bagsidelæsere? Har I nogle kedelige corona-ord, der trænger til sproglig afspritning? Mail til: Bagsiden@fyens.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce