Annonce
Assens

Flammerne bredte sig på La Posta i Assens: - Der er en del vandskade både i køkkenet og i selve restauranten

Der var kraftig røgudvikling fra restaurant i Assens tirsdag aften.

Assens: Kort før klokken 19 tirsdag aften fik Beredskab Fyn en melding om, at der var røgudvikling på restaurant La Posta på Søndre Ringvej 2 tæt på havnen i Assens.

Flere slukningskøretøjer fra Assens, Aarup og Glamsbjerg var hurtigt til stede ved slukningsarbejdet, og politiet sørgede for at spærre Willemoesgade af for trafik, mens slukningsarbejdet foregik.

Der var en del mennesker samlet omkring brandstedet. La Posta ligger som nærmeste nabo til det tidligere rådhus i Willemoesgade, som nu fungerer som covid 19-testcenter.

Annonce
Branden udviklede sig kraftigt på restaurant La Posta tirsdag aften. Foto: Søren Plovgaard

Ifølge avisens oplysninger kan ilden være opstået i køkkenets emhætte. Et øjenvidne beretter, at der pludselig forekom store flammer i køkkenet.

Restaurant La Posta ejes af Giovanni Ceparano, og der var flere gæster i restauranten, da branden opstod.

Beredskab Fyn oplyser tirsdag ved 21.30-tiden, at man har fået slukket branden og er begyndt at sende brandfolk fra Aarup og Glamsbjerg hjem til deres respektive stationer.

Indsatsleder Per Johannesen bekræfter, at branden er opstået omkring emhætten og ventilationssystemet, da en kok pludselig opdagede, at det "dryssede med gløder".

Ildne bredte sig hurtigt til tagkonstruktionen, og brandfolkene måtte skære omkring 10-15 kvadratmeter af det flade tag for at lokalisere branden og inddæmme den.

- Der er en del vandskade både i køkkenet og i selve restauranten. Skadeservice er tilkaldt for at begrænse vandskaden så meget som muligt, siger indsatslederen.


Der er en del vandskade både i køkkenet og i selve restauranten. Skadeservice er tilkaldt for at begrænse vandskaden så meget som muligt

Per Johannesen, indsatsleder


Han vurderer, at der venter et større renoveringsarbejde, før restauranten kan blive spisested igen.

Både personale og gæster var ifølge Per Johannesen hurtige til at forlade stedet, så der er ifølge ham kun sket materielle skader.

Avisen har tirsdag aften forgæves forsøgt at få en kommentar fra ejeren af La Posta.

Brand på La Posta. Foto: Søren Plovgaard
La Postas indehaver Giovanni Ceparano i samtale med politiet. Foto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En handlekraftig kvinde fylder 80

Faaborg-Midtfyn

Lokal nedlukning af sogn truer efter fødselsdag og fest: Nu lukker alle kommunens bosteder for besøg

Annonce