Annonce
Nordfyn

Kræftindsamling: Stafet med plads til flere på banen

Fightere, der selv har eller har haft kræft, går forrest på den første runde iført gule T-shirts. Styregruppen for Stafet for Livet Nordfyn håber, at flere fightere vil slutte sig til arrangementet den anden anden weekend i september. Arkivfoto: Mikkel Hamann Jensen
Stafet for Livet Nordfyn inviterer til informationsmøde sidst i januar. Håber er at få flere deltagere, når næste stafet skydes i gang til september.
Annonce

Nordfyn: Den anden weekend i september sidste år samledes omkring 350 kvinder og mænd, unge og ældre til Stafet for Livet på sportspladsen bag Bogense Hallerne med det fælles formål at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse og være sammen om at støtte kræftramte og deres familier.

12. og 13. september i år går det løs igen, og der er plads til mange flere deltagere. Derfor inviterer styregruppen for Stafet for Livet Nordfyn til informationsmøde torsdag den 29. januar.

På mødet kan de, der ikke har deltaget før, møde holdkaptajner, der har stået i spidsen for deltagerhold ved tidligere stafetter, og på den måde få både praktiske oplysninger og en fornemmelse af, hvordan det er at bruge et døgn sammen med andre, der enten selv er berørt af kræft eller bare gerne vil støtte op om formålet.

- Vi vil også gerne have flere fightere til at deltage, siger Doris Madsen fra styregruppen. Fightere er nuværende eller tidligere kræftpatienter, der iført gule T-shirts går den første runde på banen.

Som det ligger i stafet-navnet, er meningen, at holdene skal have en deltager på banen hele tiden, men om du går, løber, kører i kørestol eller andet, er ligegyldigt.

Selv om deltagertallet sidste år var lavere end ved tidligere nordfynske stafetter, lykkedes det alligevel at indsamle på den gode side af 140.000 kroner. Pengene kommer blandt andet fra sponsorgaver, som holdene skaffer og donerer enten til en auktion eller som præmier i tombolaen.

- Pr. deltager laver vi et bedre overskud end gennemsnittet, fortæller Doris Madsen.

Informationsmødet den 29. januar klokken 19 foregår i Borgercaféen, Odensevej 10 i Søndersø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce