Annonce
Faaborg-Midtfyn

Kræftens Bekæmpelse: Landsindsamling bliver digital

Denne gang er det ikke sådan her, man skal gøre i Broby-området, når Kræftens Bekæmpelse har landsindsammling søndag 16. august. Derimod skal man indbetale penge på Mobilepay-nummer 31 45 71. Arkivfoto: Jørgen Outzen
Annonce

Broby: I Allested-Vejle, Brobyværk, Nr. Broby og Vester Hæsinge-områderne kommer der ikke besøg af Kræftens Bekæmpelses indsamlere, når foreningen i år holder sin store landsindsamling søndag 16. august.

De fire byområder har nemlig besluttet at afvikle indsamlingen digitalt denne gang.

- Landsindsamlingen ligger tæt på sommerferien, så mange af vores sædvanlige indsamlere kan ikke være med. Ligeledes ser vi på grund af coronavirus en risiko for at være smittespredere ved at gå fra dør til dør - det er jo vigtig at huske at passe på hinanden. Derfor bruger vi lejligheden til at prøve en ny digital form for indsamling i år, lyder det i en pressemeddelelse fra Kræftens Bekæmpelses lokalafdelinger i de fire områder.

- Vi håber, at alle vil tage godt imod den nye form for indsamling i år og indbetale det bidrag, man sædvanlig vis ville have lagt i indsamlingsbøtten, på vores lokale Mobilepay-nummer: 31 45 71.

Det er det samme nummer, der gælder for alle fire områder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce