Annonce
Nordfyn

Kræftens Bekæmpelse: Indsamling bliver digital

Kræftens Bekæmpelses årlige indsamling på Nordfyn bliver denne gang digital. Pressefoto

Nordfyn: På Nordfyn kommer der ikke besøg fra Kræftens Bekæmpelses indsamlere, når foreningen holder sin store landsindsamling den 16. august. Lokalforeningen har nemlig besluttet at afvikle indsamlingen digitalt, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Landsindsamlingsdatoen ligger tæt på sommerferien, så mange af vores sædvanlige indsamlere kan ikke være med. Derfor bruger vi lejligheden til at prøve en ny digital form på indsamlingen, fortæller Jytte Simonsen, som er lokalforeningsformand for Kræftens Bekæmpelse i Nordfyns Kommune.

Jytte Simonsen tilføjer, at man i lokalafdelingen er klar over, at beslutningen kan gøre, at der ikke bliver indsamlet så meget som sædvanligt.

Annonce

- Derfor håber vi, at alle vil give os en ekstra hånd, så den digitale indsamling kommer til at gå godt. For eksempel ved at man indbetaler det bidrag, man ville have lagt i indsamlingsbøssen på vores lokale MobilePay-nummer, siger hun.

Numrene er særlige for Nordfyns Kommune. På den måde kan man se, hvor meget vi får samlet ind lokalt på Nordfyn. De lokale indsamlingsnumre er: Otterup mobileopay145222. Søndersø 667026 og Bogense 192732.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne fra en magisk EM-aften: Danmark tævede Rusland og bragede i ottendedelsfinalen

Annonce