Annonce
Sport

Kovending: Landsholdskeeper er tilbage i buret

Stina Lykke vil gerne spille for landsholdet igen. I juni sagde hun ellers stop på landsholdet.

Stina Lykke sagde i juni stop på fodboldlandsholdet, men nu har hun ombestemt sig og sagt ja til to kampe.

Stina Lykke er tilbage som landsholdskeeper til de kommende VM-kvalifikationskampe mod Kroatien og Sverige.

Den 32-årige målvogter meddelte i juni, at hun stoppede karrieren på fodboldlandsholdet med øjeblikkelig virkning. Men nu har hun ændret mening.

Stina Lykke har sagt ja til at være med i Danmarks to afsluttende kampe i VM-kvalifikationen 30. august mod kroaterne og 4. september mod Sverige. Begge kampe spilles i Viborg.

I juni stoppede Stina Lykke også karrieren på klubplan, og hendes sidste officielle kamp var Kolding Q 17. juni i 3F Ligaen

Hun var således ikke på banen, da den nye sæson begyndte i weekenden. Hun er dog tilknyttet som målmandstræner og ansvarlig for ungdomsafdelingen i Kolding Q.

Indtil nu er Stina Lykke noteret for 81 kampe for Danmark.

Danmark kæmper fortsat for at komme med til VM-slutrunden i Frankrig næste år. To danske sejre i de to kampe vil sikre billetten, men der er også en mulighed, hvis Danmark bliver toer i kvalifikationsgruppen.

Ud over Stina Lykke er også Johanna Rasmussen med i truppen. Den 35-årige offensivspiller har rutine med sine 152 landskampe.

Profiler som Nadia Nadim, Sanne Troelsgaard og Pernille Harder er også med i den danske trup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Kerteminde For abonnenter

Succesen af Langeskov Station kan måles på flere måder: - Da toget begyndte at stoppe, sagde det 'woom'

Annonce