Annonce
OB

Vandt afstemning med én stemme: Koryfæer gav genvalg til Årets Spiller i OB

Henrik Eigenbrod (tv.) og Kim Ziegler blev hentet til OB fra Alkmaar og Seraing i 1984 af Richard Møller Nielsen, da det gik lidt skidt for holdet i 1. division. Parret hænger på ved Traditionsfesten. Henrik Eigenbrod er direktør for KB og KB-Hallen. Foto: Leif Rasmussen
Jeppe Tverskov blev igen Årets spiller i OB, mens Oliver Christensen suverænt blev Årets Fund.
Annonce

Fodbold: Med én stemme mere end Bashkim Kadrii blev Jeppe Tverskov for andet år i træk Årets Spiller kåret af deltagerne ved OB's årlige traditionsfest, hvor koryfæer, tidligere danske mestre og pokalvindere, ledere og repræsentanter for Superliga-holdet mødes sammen med pressefolk og øvrige honoratiores.

Sport Fyn stemte i øvrigt på Bashkim Kadrii, der ligesom alle andre Superliga-spillere var fraværende, fordi spillerne var på deres årlige rystesammen-tur betalt af bødekassen.

Anfører Janus Drachmann var den tredje nominerede til prisen.

Til gengæld var der ingen tvivl om, hvem der blev Årets Fund. Målmand Oliver Christensen gjorde næsten rent bord blandt de stemmeberettigede og fik hæderen foran Mads Frøkjær-Jensen og Daniel Obbekjær.

Aftenens andre højdepunkter var den nye sportschef Michael Hemmingsens vurderinger, Preben Knudsens lovprisning af pokalfinale-holdet fra 1974, Johnny Hansens tale om DM-guldet i 1989 og Ulrik Pedersens bedømmelse af "Miraklet i Madrid".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Sådan ser økonomien ud i din kommune: Forsigtig optimisme hos fynske borgmestre

Fyn For abonnenter

Analyse: Nyd ferien - Fynske borgmestre vender tilbage til bedre, men usikker økonomi

Annonce