Annonce
Kerteminde

Kortspil med gutterne, Helmig og en stribet OB-væg: Tre ting, du ikke vidste om Kasper Olesen

I borgmester Kasper Olesens hjem i Langeskov, mødes man af OB-væggen, så snart man træder ind af hoveddøren. Så kan man udvælge sig den spiller, der skal holde frakken. Foto: Kasper Olesen
Selvom borgmester Kasper Olesen (S) er en voksen og moden mand, så gemmer der sig lidt af en drengerøv i borgmesteren

Kasper Olesen (S) fører i sit arbejde som borgmester tunge forhandlinger, håndterer millionbudgetter og træffer beslutninger med store konsekvenser.  Men bag borgmesterydret og alt det seriøse, gemmer der sig lidt af en drengerøv. Han fortæller her om et par af de sider af ham, som ikke alle og enhver kender.

1 Den stribede OB-væg

- Jeg er vild med fodbold, og mine to favorithold er OB og Tottenham, selvom det ikke er så sjovt at være fan af nogen af dem i øjeblikket, fortæller Kasper Olesen.

Hans store forkærlighed for OB har ført til, at væggen i entreen er tapetseret i blå-hvide striber. Ved hver knage er billedet af en af hans yndlingsspillere, og så kan gæster - og han selv - hænge jakken ved den spiller, de sætter mest pris på.

2 Vild med Helmig

- Jeg er den største Thomas Helmig-fan, om ikke andet så på højden, griner han.

- Det har jeg været, siden jeg for mange år siden hørte hans andet album på kassettebånd på mon ghettoblaster. Det er jo ikke fordi, det er stor poesi, der er bare et eller andet. Jeg tror, at det måske er personen bag, for han er bare sådan en der store, smilende dreng.

3 Kortspil med gutterne

- En gang om måneden er vi fem gutter, der mødes og spiller fire-mands vest. Det lyder måske ulogisk, men så er der plads til, at en melder afbud. Og når vi er alle fem, så tager den femte over, når nogen skal tisse, fortæller Kasper Olesen.

- Vi har spillet sammen i nok 15 år. Vi startede med at være fem folkeskole-kammerater. Der har været et par udskiftninger undervejs, men alligevel er det jo fantastisk, at vi har kunnet holde ved i de unge år, hvir vi fik børn og havde travlt med alt muligt.

Kasper Olesen fortæller, at det ikke er hver gang, at de når en hel masse spil. - Nogle gange er der for meget, der skal drøftes, og for mage gange historier, der skal fortælles. Men det bliver også til spil, og jer er endnu ikke landet på en aften i minus - måske med en enkelt eller to undtagelser, griner han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Efter fire år i kørestol har Johnny fået nok af Middelfart Kommune: Nu stiller han op til byrådet - og han har kun én mærkesag

Annonce