Annonce
Odense

Kontrollører udsættes for vold af buspassagerer i Odense

Nogle køber ikke billet, når de stiger på bussen i Odense. Og nogle gange ender det i vold, når kontrollørerne kommer. Personerne på billedet har ikke noget at gøre med de aktuelle anmeldelser til politiet. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Flere kontrollører hos Fynbus bliver udsat for vold at passagerer uden billet. Alle sager meldes til politiet.
Annonce

Odense: Det sker dagligt, at folk stiger på bussen i Odense uden at betale. Desværre sker det også ofte, at det ender i skub, skældsord, klammeri og vold, når kontrollørkorpset kigger ind i busserne og afslører synderne.

Således har Fyns Politi på ganske få dage modtaget to nye anmeldelser om vold mod kontrollører. I sidste uge fik man også en anmeldelse.

Ifølge politiets døgnrapporter fra weekenden og mandagens døgn har man to gange på det seneste oplevet problemer med passagerer på linje 32 (fra Skt. Klemens/Østerdalen til Vollsmose/Seden Syd red.).

Fredag middag var det galt på Vollsmose Allé, hvor en yngre mand havde meget travlt med at komme ud, da kontrollørerne dukkede op. Da de hindrede ham i at komme ud af bussen, råbte han op og endte med at skubbe til dem. Han ville ikke oplyse navn og bopæl, men endte med at gøre det alligevel, inden de lod ham gå. Efterfølgende blev sagen anmeldt som vold mod nogen i offentlig tjeneste.

Samme episode gentog sig mandag kort før middag, da kontrollørerne stod på den samme rute i Skt. Jørgens Gade. Da kontrolløren ville til at skrive en bøde til vedkommende, skubbede han til kontrolløren og forsvandt ud af bussen. Kontrollørerne havde ikke nået at få mandens navn og adresse, men ved hjælp af bussens overvågningssystem håber man nu at kunne få ham identificeret. Der var tale om mand, mørk i huden og iført brunt tøj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce