Annonce
Nordfyn

Konservative - nu også med kvindelige kandidater

Anders Thingholm, spidskandidat for Det Konservative Folkeparti i selskab med Marie Louise Pedersen (tv),  og Christina Kamma Steenvinkel Flyman. Pressefoto
To lokalkendte kvinder springer ud som kandidater for Det Konservative Folkeparti til kommunalvalget. For fire år siden havde partiet slet ingen kvinder på opstillingslisten.

Nordfyn: For fire år siden var der ingen kvinder opstillet for Det Konservative Folkeparti til kommunalvalget på Nordfyn.

Det ændres denne gang. Til november kommer der som minimum til at stå to kvinder på opstillingslisten. Flere kan nå at komme til.

Begge, der indtil videre har bekendt kulør, er to lokalkendte skikkelser. Marie Louise Pedersen, Bogense, er selvstændig ejendomsmægler som indehaver af Nordfynbo. Mens Christina Kamma Steenvinkel Flyman er viceforstander på Nordfyns Efterskole i Særslev og har boet i Nordfyns Kommune siden 2009.

Annonce

- Christina kan tilføre rigtig meget med sin erfaring på særligt skoleområdet, og Marie Louise har med sit arbejde som ejendomsmægler en masse at bidrage med i forhold vores ambitioner om at tiltrække nye borgere til vores kommune, lyder skudsmålet fra Anders Thingholm, der er partiets spidskandidat.

52-årige Christina Kamma Steenvinkel Flyman er klar til at gøre en forskel:

- Jeg har altid engageret mig i de lokalsamfund, hvor jeg har boet, om det har været som frivillig spejderleder, svømme- eller badmintontræner, spille revy eller dilettant eller at sidde i diverse bestyrelser. I dag er jeg med i bestyrelsen for Særslev-Hårslev Skolen.

- Jeg føler, at der på børne- ungeområdet i Nordfyns Kommune er brug for, at alle børn får en ordentlig start på livet.


Der har været alt for meget rod i ledelsesstrukturen i forvaltningen. Det har skabt uro og gjort, at penge er blevet brugt uhensigtsmæssigt.

Christina Kamma Steenvinkel Flyman, Det Konservative Folkeparti


Der har været alt for meget rod i ledelsesstrukturen i forvaltningen. Det har skabt uro og gjort, at penge er blevet brugt uhensigtsmæssigt, siger hun.

Flere attraktioner

Marie Louise Pedersen begrunder blandt andet sit kandidatur således:

- Jeg har i mange år fulgt den positive udvikling i kommunen og føler, at jeg nu er et sted i mit liv, hvor jeg gerne vil være med til at præge den gode udvikling og ruste os til fremtiden samt gøre vores kommune endnu mere alsidig og attraktiv for tilflyttere.

- Vi skal blandt andet have flere turistattraktioner på Nordfyn. Vi synes selv, her er så dejligt, og i fremtiden skal vi i stor stil forvente at leve af oplevelsesturisme. Vi må i gang både med at lokalisere mulige iværksættere og tendenser på dette område og støtte dem til at få nyt i gang, siger hun.

Det Konservative Folkeparti har endnu ikke holdt generalforsamling. Her kommer kandidaterne formelt på plads. Håbet er at finde flere inden valget i november. Partiet har sideordnet opstilling, hvilket betyder, at det er de personlige stemmer, der i sidste ende gør udfaldet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense Håndbold For abonnenter

Eks-landsholdsspiller før Odenses semifinalebrag: - Jeg havde drømt om en større rolle

Annonce