Annonce
Erhverv

Konkurssag: I byggebranchen ved et tilfælde

Venstres borgmesterkandidat, Lars Erik Hornemann (th), havnede ved en tilfældighed i byggebranchen, hvor han blev partner med Finn Hundstrup. Nu er deres selskab, Hundstrup & Hornemann Byggeri, erklæret konkurs.

Venstres borgmesterkandidat i Svendborg forklarede baggrund for konkurssag overfor partifæller

Svendborg: Det var et rent tilfælde, at Venstres borgmesterkandidat i Svendborg, Lars Erik Hornemann, havnede i byggebranchen, da han havde tabt borgmesterposten ved sidste valg.

Det forklarede han overfor omkring 80 partifæller ved et opstillingsmøde i Venstre mandag aften, hvor han tog ordet for at redegøre for konkursen i hans firma, Hundstrup & Hornemann Byggeri.

- Det var helt tilfældigt, at det blev byggebranchen, som jeg kom til at prøve kræfter med, og når man ser bagud, kan man roligt sige, at det ikke var det heldigste tidspunkt, at gå ind i den branchen, sagde Hornemann, der åbent erkendte, at man ikke havde været gode nok til at lægge penge til side.- Firmaet er vokset, men vi har ikke nået at bygge den egenkapital op, som der skulle til for at kunne klare en længere periode uden ordre, og derfor blev vi fanget i en likviditetskrise, sagde Hornemann til partifællerne.

Læs mere i Fyns Amts Avis onsdag

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Hjertestop-ordning har klaret sig over al forventning: Nu overvejer regionen at skrotte den

Annonce