Annonce
Erhverv

Konkurs: Kendt frisørsalon i Assens lukket omgående

Anne Mette Schultz, der driver Hairværk i Assens. Arkivfoto: Søren Plovgaard
Anne Mette Schultz, der driver frisørsalonen Hairværk i Assens, har midlertidigt lukket sin salon efter en konkurssag. Selv håber hovedpersonen, at hun kan starte op igen i et nyt firma, som hendes far har oprettet.

Assens: "En god frisøroplevelse i Assens i de smukkeste omgivelser".

Sådan beskriver frisørsalonen Hairværk i Assens sig selv på deres hjemmeside.

Men kunderne ser ud til at måtte gå forgæves til den oplevelse her og nu. For Skifteretten i Odense har taget Anne Mette Schultz under konkursbehandling, som driver Hairværk på Skovvej i Assens.

Anne Mette Schultz skrev onsdag i en besked følgende til redaktionen - ligesom samme meddelelse landede på hendes facebookprofil:

"Firmaet og salonen 'Hairværk ved Anne Mette Schultz' er lukket, da Skifteretten i Odense desværre har erklæret mig personlig konkurs på grund af skyldig moms. Jeg har ihærdigt forsøgt at få en afdragsordning med Gældsstyrelsen, men man har krævet hele det skyldige beløb tilbagebetalt på én gang, hvilket ikke har været muligt".

Skifteretten i Odense modtog begæringen om konkursbehandling 3. februar.

Annonce

"Firmaet og salonen 'Hairværk ved Anne Mette Schultz' er lukket, da Skifteretten i Odense desværre har erklæret mig personlig konkurs på grund af skyldig moms. Jeg har ihærdigt forsøgt at få en afdragsordning med Gældsstyrelsen, men man har krævet hele det skyldige beløb tilbagebetalt på én gang, hvilket ikke har været muligt".

Anne Mette Schultz.

Ansat i fars firma

Dog er det ikke helt slut med at virke som frisør og arbejde med skønhedspleje for Anne Mette Schultz, da hun videre skriver, at hendes far, tidligere konservativ borgmester Truels Schultz, har oprettet et selskab med henblik på, at hun - nu som ansat - kan fortsætte med sin frisør-, kosmetolog- og pigmentist-virksomhed.

"Det undersøges i øjeblikket om jeg kan fortsætte i de samme lokaler i stueetagen på Skovvej 2C, Assens", skriver hun til redaktionen.

Det er værd at bemærke, at der ingen andre ændringer er på førstesalen i The House of Beauty, som Hairværk er en del af, hvor der er en bred vifte af skønhedsbehandlere. The House of Beauty åbnede i august 2017.

En af salonens to elever fortsætter i det nye selskab, oplyser Anne Mette Schultz.

Anne Mette Schultz har desuden lejet sig ind Tarup Nails i Odense. Efter sigende skulle det fortsætte, spørger en medarbejder der, avisen har talt med.

Overtog lærermesters salon

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Anne Mette Schultz selv direkte eller kuratoren i sagen. Avisen ville gerne have hørt indehaveren af Hairværk om, hvor stor den skyldige momsregning var og hvad baggrunden var for, at hun ikke så sig i stand til at betale eller kunne få en afdragsordning.

Skovej 2Cer ejet af L.D. Ejendomme Assens A/S. Bag det selskab står Jan Steen Hansen og Lars Hindsgaul Madsen. Sidstnævnte ejer Assens Bilcenter og kører rally. Anne Mette Schultz flyttede i 2011 sin salon fra Damgade til lokalerne på Skovvej tæt ved rådhuset. Anne Mette Schultz havde i sommeren 2007 overtaget sin lærerplads i frisørsalonen Klip & Krøl efter sin lærermester Jette Ejlersen.

Kunder, der har booket tider fra tirsdag 18. februar, vil blive ringet op, oplyser Anne Mette Schultz. Her vil de så få besked om hvilken adresse, de kan møde op til den bookede behandling, hvis ikke de skal møde op på den sædvanlige adresse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Nu bliver øl rationeret

1995 Musikkorps Fyn er et lille orkester med 16 musikere og en dirigent, men dets betydning for øens musikliv er så stor, at kulturrådmand Søren Møller (K) kalder det en katastrofe, hvis politikerne i Folketinget beslutter at nedlægge eller flytte korpset. Rådmanden vil gå til forsvarsminister Hans Hækkerup med en melding om, at uanset hvad der sker med Odense Kaserne og det militære område i Højstrup, bør det militære musikkorps bevares på Fyn. De professionelle musikere i korpset fungerer i stor udstrækning som instruktører og lærere for amatørmusikere, og derfor vil det fynske musikliv ikke blot gå glip af korpsets koncerter men også uddannelse, hvis militærmusikken får marchordre. 1970 Restauratør Peter Poulsen, Varbjerg Strand, må være en af de mest tålmodige mænd på Fyn. Siden han i 1932 overtog sin sommerrestaurant, har han troligt – og med passende mellemrum - søgt spiritusbevilling. Og efter samfulde 38 års tørstige venten er hans stedsegrønne håb nu gået i opfyldelse. For nylig lod myndighederne ham forstå, at bevillingen ville komme, hvis han foretog visse moderniseringer. Det er nu sket, og Peter Poulsen har fået sin bevilling i hus. Stor er hans glæde, og glade bliver beboerne i egnens 400 sommerhuse og de mere flygtige turister formentlig også. Restauratør Poulsen belønnede sig selv for mange års venten med etablissementets første udskænkede ”mandeøl”. 1945 Der har som bekendt længe været øl-rationering, men dog ikke strengere, end at det kunne lykkes at få bryggerierne til at forbarme sig over folk, der skulle have familiefester, så der kunne falde en lille ekstraration af. Men det gælder ikke længere – i hvert fald ikke for Albani Bryggeriernes vedkommende. I en annonce i disse dage gør man opmærksom på, at bryggeriernes nye salgsbegrænsninger, der blev indført 1. marts, gør det nødvendigt, at de givne rationer ikke overskrides under nogen form. Såvel Albani Bryggeriet som Slotsbryggeriet vil ud over de rationer, der ved begyndelsen af hver måned tildeles kunderne, således ikke kunne give ekstraleverancer, hverken af øl eller mineralvand.

Middelfart

Borgmester med lokal coronastatus: Der arbejdes på genåbninger, og hjemsendte sættes til andre opgaver

Annonce