Annonce
Erhverv

Konkurs: Kendt frisørsalon i Assens lukket omgående

Anne Mette Schultz, der driver Hairværk i Assens. Arkivfoto: Søren Plovgaard
Anne Mette Schultz, der driver frisørsalonen Hairværk i Assens, har midlertidigt lukket sin salon efter en konkurssag. Selv håber hovedpersonen, at hun kan starte op igen i et nyt firma, som hendes far har oprettet.

Assens: "En god frisøroplevelse i Assens i de smukkeste omgivelser".

Sådan beskriver frisørsalonen Hairværk i Assens sig selv på deres hjemmeside.

Men kunderne ser ud til at måtte gå forgæves til den oplevelse her og nu. For Skifteretten i Odense har taget Anne Mette Schultz under konkursbehandling, som driver Hairværk på Skovvej i Assens.

Anne Mette Schultz skrev onsdag i en besked følgende til redaktionen - ligesom samme meddelelse landede på hendes facebookprofil:

"Firmaet og salonen 'Hairværk ved Anne Mette Schultz' er lukket, da Skifteretten i Odense desværre har erklæret mig personlig konkurs på grund af skyldig moms. Jeg har ihærdigt forsøgt at få en afdragsordning med Gældsstyrelsen, men man har krævet hele det skyldige beløb tilbagebetalt på én gang, hvilket ikke har været muligt".

Skifteretten i Odense modtog begæringen om konkursbehandling 3. februar.

Annonce

"Firmaet og salonen 'Hairværk ved Anne Mette Schultz' er lukket, da Skifteretten i Odense desværre har erklæret mig personlig konkurs på grund af skyldig moms. Jeg har ihærdigt forsøgt at få en afdragsordning med Gældsstyrelsen, men man har krævet hele det skyldige beløb tilbagebetalt på én gang, hvilket ikke har været muligt".

Anne Mette Schultz.

Ansat i fars firma

Dog er det ikke helt slut med at virke som frisør og arbejde med skønhedspleje for Anne Mette Schultz, da hun videre skriver, at hendes far, tidligere konservativ borgmester Truels Schultz, har oprettet et selskab med henblik på, at hun - nu som ansat - kan fortsætte med sin frisør-, kosmetolog- og pigmentist-virksomhed.

"Det undersøges i øjeblikket om jeg kan fortsætte i de samme lokaler i stueetagen på Skovvej 2C, Assens", skriver hun til redaktionen.

Det er værd at bemærke, at der ingen andre ændringer er på førstesalen i The House of Beauty, som Hairværk er en del af, hvor der er en bred vifte af skønhedsbehandlere. The House of Beauty åbnede i august 2017.

En af salonens to elever fortsætter i det nye selskab, oplyser Anne Mette Schultz.

Anne Mette Schultz har desuden lejet sig ind Tarup Nails i Odense. Efter sigende skulle det fortsætte, spørger en medarbejder der, avisen har talt med.

Overtog lærermesters salon

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Anne Mette Schultz selv direkte eller kuratoren i sagen. Avisen ville gerne have hørt indehaveren af Hairværk om, hvor stor den skyldige momsregning var og hvad baggrunden var for, at hun ikke så sig i stand til at betale eller kunne få en afdragsordning.

Skovej 2Cer ejet af L.D. Ejendomme Assens A/S. Bag det selskab står Jan Steen Hansen og Lars Hindsgaul Madsen. Sidstnævnte ejer Assens Bilcenter og kører rally. Anne Mette Schultz flyttede i 2011 sin salon fra Damgade til lokalerne på Skovvej tæt ved rådhuset. Anne Mette Schultz havde i sommeren 2007 overtaget sin lærerplads i frisørsalonen Klip & Krøl efter sin lærermester Jette Ejlersen.

Kunder, der har booket tider fra tirsdag 18. februar, vil blive ringet op, oplyser Anne Mette Schultz. Her vil de så få besked om hvilken adresse, de kan møde op til den bookede behandling, hvis ikke de skal møde op på den sædvanlige adresse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce