Annonce
forside

Konkurrenter byder nyt hotel velkommen

Der er plads til et nyt hotel i Odense, og flere hotelværelser kan gøre det lettere at få konferencer til byen, lyder vurderingen efter afsløringen af byggeplanen for Hotel Odeon med 234 værelser.

Annonce

I foråret 2018 får Odense et nyt hotel, som bliver byens største med 234 værelser.

Hotel Odeon bliver navnet, og nyheden om, at det nu er sikkert, at det bygges, blev præsenteret på et pressemøde i går.

I dag er hotelkapaciteten i Odense på 1286 værelser, så der er altså tale om, at antallet stiger kraftigt i et hug.

Det får dog ikke konkurrenterne til at være bekymrende.

Tom Pedersen, der er hotelchef på Hotel H.C. Andersen, og som også skal drive det kommende musik,- teater og konferencehus Odeon, byder tværtimod det nye hotel velkommen.

- Det er godt, at værelseskapaciteten i Odense øges.

SPM: Gør det ikke konkurrencen hårdere?

- Nej, det gør den bedre. Jeg har jo konferencefaciliteterne i Odeon og på H.C. Andersen, og med de ekstra hotelværelser, der kommer, får jeg endnu lettere ved at hive de store konferencer til byen, siger han.

Hoteldirektør Jan Milling, der driver tre hoteller i Odense, sagde sidste efterår til Fyens Stiftstidende, at der efter hans vurdering ikke var basis for et nyt hotel i byen.

- Grundlaget mangler, sagde han dengang.

Det mener han ikke længere, oplyser han.

- Vi tror, at den positive udvikling i byen giver plads til et ekstra hotel. Samtidigt er det positivt, at det er en lokal investorer med store visioner for Odenses udvikling.

Erhvervsmanden Niels Thorbor, der via Odense Sport &Event og 3C-koncernen skal stå for driften af det nye hotel, ser et kæmpe potentiale i at få flere konferencer til Odense fremover.

- Jeg ved, at Odense nogle gange er blevet valgt fra som konferenceby, fordi der ikke er hotelværelser nok. Fremover bliver det mere oplagt at vælge Odense, siger han og er på inden måder bekymret over, om udbuddet af hotelværelser bliver for stort.

- Der er stigende belægningsprocenter på hoteller i de større byer over hele landet. Belægningsprocenten i Odense er blandt dem, der stiger mest, og med hele transformationen af byen over de kommende år, så vil det være en udvikling, der fortsætter, forudser han

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce