Annonce
Nyborg

Kongens fisk: Rasmus løb med sejren på målstregen

Rasmus Trettenes løb hele vejen fra molerne bag Destilleriet til Heimdals Plads, for at indmåle konkurrencens sidste fisk. Foto: Peter Krogh Frausing
Annonce

Nyborg: - Er der flere der mangler at få målt deres fisk? Råbes der ud over Heimdals Plads, hvor konkurrenterne i lørdagens fiskekonkurrence "ADP Kongens Fisk" allerede har set sig lune på deres placeringer på fangst-tavlen.

I samme øjeblik, blot få sekunder før konkurrencen fløjtes af, kommer en løbende skikkelse til syne bag Lauses Grill. Den løbende skikkelse er 16-årige Rasmus Trettenes, fra fiskeklubben OSK i Odense.

Han indmålte sin torsk, som klokken 13.58 - 2 minutter før konkurrencens slutning - blev trukket op på molen bag Destilleriet i Nyborg. Med ét stod det klart, at han havde vundet Grand Slam-titlen, som den fisker med to forskellige fiskearter, der samlet havde fanget de længste fisk.

- Jeg startede med at fiske fra båd, men her til sidst prøvede jeg lykken ude på molerne. Det var her jeg trak torsken op, som sikrede mig en sejr. Jeg satte bare i spurt derudefra, for jeg vidste godt at det var i absolut sidste øjeblik, fortæller Rasmus Trettenes.

Konkurrencen havde 35 deltagere, som ifølge Visit Nyborg er meget tilfredsstillende, set i lyset af omstændigheder som Corona og den korte tilmeldingsfrist.

Langs Nyborgs kystlinje kunne man lørdag se 35 lystfiskere prøve lykken, i årets Grand Slam i Fisk, arrangeret af Visit Nyborg. Foto: Peter Krogh Frausing
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

Middelfart

Nu er det nok: Mathias vil omdanne forhutlet stationsbygning til levende café og ungdomsmiljø

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce