Annonce
Kerteminde

Konfrontation: - Man kan altid diskutere, om det var det rigtige af mig at gøre

Navnene på borgere, der sender klager til Planklagenævnet, er offentlige, forrtæller borgmester Kasper E. Olesen. Arkivfoto: Michael Bager
Fyens Stiftstidende har talt med Kerteminde-borgmester, Kasper Olesen (S) om apoteker Frank Godsk Hansens undring og bekymring.

Hvorfor afslørede du navnet på Frank Godsk Hansen?

- Jeg blev spurgt om, hvem der havde sendt klagen, og så svarede jeg på det. Klager til Planklagenævnet er offentligt tilgængelige, men man kan altid diskutere, om det var rigtigt af mig at gøre det.

Hvorfor mødtes du ikke med ham, da han i sin tid bad om et møde pr. mail?

- Hans mail kom på samme tid som høringssvarene, og der var høringsfristen overstået. Jeg kunne selvfølgelig godt have mødtes med ham efterfølgende.

Forstår du hans bekymring for, at Superbrugsens udvidelsesplaner kan betyde noget for detailhandlen i Kerteminde?

- Der er ikke noget, der ændrer sig fra den gamle lokalplan til den nye - andet end stedet, hvor Superbrugsen må bygge. Jeg kan ikke se forskellen fra det, der var muligt før til det, der er muligt nu.

- Det bør ikke vække bekymring, men jeg kan godt forstå generelt, at man kan have en bekymring i centrum af Kerteminde i forhold til, at der kan bygges andre steder. Men det eneste, der nu skal ændres, er, hvor de 1500 kvadratmeter skal placeres. Der er ikke, fordi der kommer flere butikker ved, at vi ændrer lokalplanen. Lige der er der ikke noget, der kan gøre bekymringen større.

- Men jeg kan helt grundlæggende godt forstå butikkernes frygt.

Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce