Annonce
Nyborg

Koncert på Den Grønne: Havefest kører videre trods corona

Oplevelseskomponisten, Carl Martin Ryberg Jensen, ser frem til den første havefest på Den Grønne. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Havefest med Tim Christensen på Den Grønne bliver afholdt på trods af stigende smittetal. Ifølge arrangøren bag er det vigtigt, at folk kan få mulighed for at gå til koncerter igen.
Annonce

Nyborg: Selv om der i løbet af ugen har været øget fokus på corona-udviklingen i Nyborg, har Oplevelseskomponisten ikke valgt at aflyse årets første havefest på Den Grønne, hvor Tim Christensen lørdag aften giver koncert.

Oplevelseskomponisten selv, Carl Martin Ryberg Jensen, fortæller, at han hver eftermiddag er i kontakt med myndighederne, hvor han bliver opdateret på den nuværende situation. Og indtil videre har der ikke været grund til at aflyse arrangementet.

- Vi har fået at vide, at så længe vi overholder de restriktioner, der er sat for arrangementer som dette, er der ingen grund til at aflyse det.


Der er selvfølgelig et stykke vej, for at vi går i nul med den her koncert, men det er vigtigt at vise, at vi stadig er her.

Carl Martin Ryberg Jensen, Oplevelseskomponisten


Når koncertgæsterne ankommer til pladsen på lørdag, vil de hver især blev udstyret med håndsprit, ligesom der også er mulighed for at få et gratis mundbind, hvis man har lyst til at have det på under koncerten.

Derudover har man sørget for, at der er minimum 50 centimeter mellem hver stol samt en meter mellem hver række af stole.

Annonce

Ledige billetter endnu

Ifølge retningslinjerne må man ikke være samlet mere end 500 mennesker til udendørs koncerter, hvilket også er det, der er plads til på Den Grønne. Indtil videre er der dog kun solgt cirka 100 billetter, men det betyder ikke, at Carl Martin Ryberg Jensen har set sig nødsaget til at aflyse koncerten.

- Folk har brug for at komme ud - blive luftet lidt, men jeg forstår også godt, at man kan være lidt betænkelig ved at samles mange mennesker efter de seneste udmeldinger, men vi har taget alle forholdsregler, og sørger for at alle restriktioner bliver overholdt til koncerten, siger han og fortsætter:

- Der er selvfølgelig et stykke vej, før vi går i nul med den her koncert, men det er vigtigt at vise, at vi stadig er her.

Hvis man lørdag aften skulle få lyst til at komme med til koncerten, vil der også være mulighed for at købe billetter i døren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Efter kuldsejlet festival: Caroline er overrasket over Kertemindes krav om tilbagebetaling af halv million

Sport

DHG tager imod kommende ligahold

Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce