Annonce
Faaborg-Midtfyn

Kommune dropper julegaver til ansatte: Vil give corona-gaver i stedet

Fællestillidsrepræsentant Line Moth mener, det er fornuftigt at støtte det lokale erhvervsliv ved at give de kommunale medarbejdere en gave nu fremfor til jul. Arkivfoto: Kim Rune.
Faaborg-Midtfyn Kommune er opsat på at hjælpe det lokale erhvervsliv her og nu. Derfor fremskynder kommunen julegaverne til de ansatte, som i stedet får en gave som tak for indsatsen under corona-krisen.

Faaborg-Midtfyn: Glædelig jul! Nej, vent... Tak for indsatsen!

De ansatte i Faaborg-Midtfyn Kommune kan se frem til en lille belønning for arbejdet under corona-krisen. Kommunen vil nemlig droppe julegaverne i år, for i stedet at give en gave som tak for indsatsen i en helt særlig krisetid.

Det skal give en økonomisk her-og-nu-indsprøjtning til det pressede erhvervsliv.

Politikerne i Faaborg-Midtfyn forventes mandag at vedtage en større redningspakke til det lokale erhvervsliv under corona-krisen. Herunder en række tiltag, der skal støtte blandt andet detail- og turismevirksomhederne.

Corona-gaverne er en del af denne redningspakke. Kommunen vil oprette en gavebank med varer og services udbudt af lokale detail- og turismevirksomheder. I gavebanken kan de ansatte så selv vælge en gave som en anerkendelse af arbejdsindsatsen.

Og forslaget falder i god jord hos fællestillidsrepræsentant Line Moth.

- Jeg tænker, det er et fornuftigt forslag. Især med fokus på, at man støtter det lokale erhvervsliv lige nu, siger hun.

- Al anerkendelse er velkommen og værdsat i en svær tid, som det er lige nu. Ligesom vi er meget taknemlige for den video, som politikerne har lavet til os medarbejdere, uddyber hun og henviser til en videohilsen på kommunens Facebook-side, hvor kommunalbestyrelsen takker de ansatte for deres indsats.

- Så der bliver ingen sure miner, når vi når december?

- Jeg tænker ikke, man kan være bekendt at blive sur over, at man får en gave. Jeg tror, al anerkendelse bliver modtaget med kyshånd – om det er nu eller til jul, siger Line Moth.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Æggekagen vender tilbage: Tidligere medarbejdere går sammen og genrejser Carlslund efter corona-konkurs

Annonce