Annonce
Nordfyn

Kommunalt jobopslag: Direktørpost åben for ansøgninger

Ejner Jensen, den tidligere direktør for Børn og Unge. Arkivfoto: Nordfyns Kommune
Der er åbnet op for ansøgninger til stillingen som ny direktør for Børn og Unge i Nordfyns Kommune, og der er "store forventninger til den nye direktørs indsats og resultater".

Nordfyn: Nordfyns Kommune har i denne uge slået stillingen op som kommunens nye direktør for Børn og Unge. I jobopslaget kalder kommunen stillingen for en "udfordrende, men også meget attraktiv ledelsesrolle med muligheder for at yde indflydelse på de næste skridt i udviklingen af Børn og Unge og hele Nordfyns Kommune".

Den nye kommunaldirektør skal sammen med forvaltningens chefgruppe, ledere og medarbejdere udvikle organisationen og de faglige tilbud i den retning og i de rammer, som politikerne sætter.

Annonce

Samskabelse med borgerne

Derudover - lyder det i pressemeddelelsen - prioriterer Nordfyns Kommune "meget højt" at drive samskabelsesprocesser med borgerne. Det gælder især på Børn og Unge området, fortsætter meddelelsen, hvor mange borgere er tæt på de kommunale tilbud. Derfor må ansøgere til stillingen gerne have erfaring med og holdninger til det emne.

Ønsker man at søge stillingen, skal man kunne sit ledelseshåndværk, og så vil der også blive lagt vægt på stærke kompetencer inden for det relationelle, kommunikative, strategiske og styringsmæssige.

I september måned kom det frem, at Nordfyns Kommune og Ejner Jensen var blevet enige om at afslutte børne- og ungedirektørens ansættelsesforhold. Nordfyns Kommune meddelte dengang i en pressemeddelelse, at "parterne ser forskelligt på den fremtidige udvikling af børne- og ungeområdet".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Erhverv For abonnenter

Erhvervshus Fyns gulddreng: Økonomisk hjælp til udvikling af supercomputer har fløjet dronevirksomhed i mål

Danmark

Liveblog: Så faldt dommen over Britta Nielsen - over seks års fængsel

Annonce