Annonce
Faaborg-Midtfyn

Kommunaldirektør og borgmester kede af direktør-farvel

Borgmester i Faaborg-Midtfyn, Christian Thygesen, med kommunaldirektør Helene Bækmark ved sin side i byrådssalen på rådhuset i Ringe. Arkivfoto: Kim Rune

Faaborg-Midtfyns kommunaldirektør Helene Bækmark kommer til at savne sin vicekommunaldirektør, der har valgt at stoppe efter mindre end to år på posten.

Faaborg-Midtfyn: Kommunaldirektør Helene Bækmark er ked af, at hendes højre hånd, vicekommunaldirektør Bettina Høst Poulsen har valgt at opsige sin stilling og forlade Faaborg-Midtfyn Kommune.

Via kommunens presseansvarlige skriver Helene Bækmark i en e-mail til fyens.dk:

"Bettina har besluttet, at hun vil stoppe som vicekommunaldirektør, og det er en beslutning, som jeg er ked af. Jeg har både fagligt og menneskeligt nydt at arbejde sammen med Bettina, og jeg vil savne hende. Bettina har været en ekstremt dygtig vicekommunaldirektør, og hun har i den grad været med til at flytte vores kommune fremad," lyder det fra kommunaldirektøren, som tilføjer:

"Når det er sagt, så har jeg fuld forståelse for, at hun (Bettina Høst Poulsen, red.) ønsker nye udfordringer, og jeg ønsker hende alt det bedste i fremtiden. Jeg har aftalt med Bettina, at hun fortsætter i sin stilling frem til sommer. Rekrutteringsarbejdet med at ansætte en ny vicekommunaldirektør begynder naturligvis hurtigst muligt, og jeg forventer, at stillingen vil være besat 1. august."

Også borgmester Christian Thygesen beklager Bettina Høst Poulsens opsigelse:

- Bettina Høst har gjort et fantastisk stykke arbejde og været dybt involveret i hele den omorganisering, vi har lavet i kommunen. Men dygtige medarbejdere har man kun til låns. Og generelt har jeg stor respekt for mennesker, der tager deres egen situation op til overvejelse en gang imellem. Så jeg vil ønske Bettina Høst held og lykke, siger Christian Thygesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor

Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Fyn

Meteorologer: Ingen tegn på vinter - lavtryk med mere regn nærmer sig

Annonce