Annonce
Kerteminde

Kommunal håndsrækning til Kirsebærfestivalen: Værsgo - 10 nye telte

Boderne ved Kirsebærfestivalen skal have hvert et telt at stå i - til beskyttelse mod regn, sol og vind. En del af festivalens telt-beholdning var slidt op, men nu for de 10 nye af kommunen. Arkivfoto: Helle Nordström
Annonce

Kerteminde: Kirsebærfestivalen fik for nylig en hjælpende hånd fra Kerteminde Kommune. Den kom i form af et tilskud på 50.000 kroner til indkøb af 10 telte.

Festivalens mange frivillige kæmper hele tiden med at få festivalen til at hænge økonomisk sammen, og derfor kniber det med at spare op til at kunne købe det, der er brug for.

Ansøgningen endte i arbejdsmarkeds-, erhvervs- og vækstudvalget, og her var der flere forskellige puljer at tage pengene fra.

- Vi er utroligt glade for at få penge til 10 nye telte, for det vil styrke vores økonomi, fortæller festivalens nye formand, Torben Saugmann Christensen.

- Der er jo hele tiden telte, der går i stykker, så de senere år har vi haft så få, at vi har været nødt til at leje ekstra ind. Den udgift sparer vi nu. Og så har vi vedtaget, at vi skal finde penge til at renovere seks telte hvert år, så vi løbende vedligeholder.

Eneste betingelse, der var fra politikerne, var, at Kirsebærfestivalen skal være parat til at udlåne teltene til kommunens øvrige foreninger og til kommunen, når de har brug for dem til arrangementer./ström

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce