Annonce
Middelfart

Kommunal direktør: - Ikke noget galt i at begynde salget allerede nu

Kommunaldirektør Steen Vinderslev ser umiddelbart ingen planmæssige forhindringer for Michael Nissens projekt på Kulgrunden. Arkivfoto

Steen Vinderslev kan ikke huske, hvornår det sidst er sket i Middelfart, men han kender mange eksempler fra andre byer på, at salget er begyndt før, lokalplanen er godkendt.

Middelfart: Kommunaldirektør Steen Vinderslev ser ikke noget forkert i, at Michael Nissen tager hul på salget af sine ønskede boliger på Kulgrunden, før lokalplanen er godkendt.

- Jeg kan ikke huske, hvornår det sidst er sket i Middelfart, men jeg har da mange eksempler på, at det er foregået i andre større, danske byer. Så det er der ikke noget galt i, så længe køber gøres opmærksom på det forbehold i kontrakten, siger Steen Vinderslev.

Han fortæller, at kommunen er i en god og konstruktiv dialog med Michael Nissen og hans arkitekter.

- Omkring selve planarbejdet ser jeg ingen afgørende forhindringer. Der er selvfølgelig mange detaljer, som skal på plads, for eksempel hvor høj promenaden skal ligge i forhold til de stigende vandstande herhjemme. Men det er delelementer, som vi nok skal blive enige om, vurderer Steen Vinderslev og nævner eventuelle indsigelser i høringsfasen som det sidste nåleøje, byggeriet skal igennem.

- Udfaldet af den demokratiske proces har jeg jo ikke indflydelse på. Men jeg har kun hørt positivt om byggeriet blandt de mennesker, jeg har talt med. Det vil også være en flot afslutning på en i forvejen pæn havnefront. Byggeriet vil desuden bidrage yderligere til Middelfarts varierede boligudbud, hvilket er afgørende for fortsat at sikre kommunens udvikling, siger Steen Vinderslev.

Som køreplanen for lokalplanarbejdet ser ud lige nu, skulle den kunne ligge til afgørelse på byrådsmødet den 7. oktober 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Fyn

Stor politiaktion i Munkebo: Har sandsynligvis forbindelse til terror

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce