Annonce
Odense

Kommer der opholdsforbud i dele af gågaden i Odense?

Gråbrødre Plads i Odense er et af de steder, Fyns Politi holder øje med lørdag aften, når de nye coronarestriktioner træder i kraft. Pladsen med de mange barer og caféer omkring er tidligere blevet brugt som ramme for corona-pressemøde med citychef Peter Bøgholm, borgmester Peter Rahbæk Juel og politidirektør Arne Gram. Arkivfoto: Erik Thomsen
Annonce

Odense: Skal der lige som i Jomfru Ane Gade i Aalborg indføres et opholdsforbud i dele af gågaden i Odense?

Det er et af de spørgsmål, Fyns Politi overvejer i øjeblikket, og ordensmagten følger derfor nøje udviklingen i bylivet i Odense lørdag aften, hvor caféer, barer og restauranter for første gang skal lukke klokken 22, som følge af de nye nationale corona-retningslinjer:

- Det bliver spændende at se, hvordan tingene udvikler sig. Vi vil være meget opmærksomme på, hvordan folk fordeler sig i gågaden omkring restaurationerne. I værste fald vil vi vurdere, om det skal resultere i en zone med et opholdsforbud, som det senest er blevet indført i Nordjylland, fortæller vagtchef Lars Thede fra Fyns Politi.

Fredag aften og nat var der ingen problemer.

Udover Jomfru Ane Gade har politiet også indført opholdsforbud i dele af Nørrebro Parken (Hørsholmparken og Nørrebro Skatepark) og Kødbyenpå bestemte tidspunkter. Her kan en overtrædelse af det midlertidige opholdsforbud udløse en bøde på 2.500 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Annonce