Annonce
Fodbold

Kommentar: Uret tikker for dansk fodbold


KOMMENTAR: Uret tikker, hjertet banker. Hele verden fra forstanden.Gør dog noget, løb for livet. Brug dog tiden, elsk hinanden.Gør dog noget, løb for livet.....

TV-2's sang om en verden, der er helt fra forstanden passer i særlig grad på disse uger og måneder, for uret er begyndt at tikke ubønhørligt. Slutrunder i både den ene eller anden sportsgren er langt over sidste salgsdato og andre som OL i Tokyo vil snart blive indfanget af tidens og corona-smittens tand.

Uret tikker for den danske Superliga, hvor grundspillet skulle have været afsluttet søndag. Så var der beordret en af de landskampspauser, der i forvejen var en dræber for Superligaens flow. Danmark skulle have spillet en slags ouverture til EM mod Færøerne og England, og så skulle slutspillet gå i gang.

Der tales om, at der endnu er 12 uger tilbage, inden forholdene i samfundet er normaliseret. Alligevel signalerer Divisionsforeningen, at turneringen nok skal blive færdigspillet.

Man må henstille til uanset, hvordan man skruer afslutningen sammen, at gøre det nænsomt. Drop i videst mulig omfang nedrykninger og prioritér oprykninger om muligt. Der skal ikke tre hold ud af Superligaen, hvis man lige pludselig stopper uden at have spillet i april, maj eller juni. Men Vejle eller et andet tophold i 1. division skal da op.

Sådan må det også være i 1. og 2. division. I 2. division mangler der 16 runder - det er dog en sjat. Danmarksserien skulle være begyndt den 14. marts med kampen SfB/Oure-OKS og kørt frem til den 6. juni.

Fynsserien for mænd skulle være startet den 28. marts med nyklassikeren Morud/Veflinge mod Marstal/Rise.

Hos kvinderne skulle Fynsserien også været begyndt på lørdag og dagen efter stod Odense Q i kvalifikationsligaen til at møde HB Køge ude, mens Næsby i slutspillet i 1. division havde termin dagen før i Sundby.

I den kommende uge må man forvente, at DBU og Divisionsforeningen barsler med flere beslutninger udsættelser, der rækker langt længere end udgangen af denne måned.

For uret tikker og for de lokale rækker er skolernes sommerferie en bagkant og de lokale rækker kan ikke bare spille runder med 48 timers mellemrum, som Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen stiller eliten i mulig udsigt.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce