Annonce
Middelfart

Kommentar: Sådan kan du følge Byens Bedste på lørdag

Kære læser

Så er det lige før. Byens Bedste Middelfart 2019 er ikke længere bare i opløbssvinget. Kampagnen, der hylder det lokale handels- og kulturliv er nået til målstregen. Lørdag aften fra klokken 17.30 går dørene op for de meget tæt på 300 gæster, der har billet til den første udgave af kampagnen.

Vi er spændte, vi er nervøse - men først og fremmest glæder vi os. For vi håber, at den karma af fællesskab og anerkendelse, der har fulgt Byens Bedste fra første færd, følger med ind i salen og gør aftenen til noget særligt for vores lokalområde.

Og selv om du ikke har nået at købe billet, så vil du sagtens kunne følge med i, hvem der løber med de i alt 12 statuetter, som keramiker Anitta Due har skabt.

For vi live-opdaterer på fyens.dk i løbet af aftenen, og her drysser vi klapsalver, takketaler og glade budskaber ud, samtidig med at de sker. På Melfarposten.dk vil du aftenen igennem - og ikke mindst dagen efter - kunne se fotos og video fra festen, og så skulle det undre mig meget, hvis ikke vinderne sørger for at trutte i trompeten på deres egne sociale medier.

I Fyens Stiftstidende søndag - og naturligvis i Melfarposten på tirsdag - vil du få det samlede overblik over begivenheden.

Vel mødt til Byens Bedste Middelfart 2019 - om du så er til stede i salen eller følger med hjemmefra.

God læselyst.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Middelfart halter bagefter når det gælder nye virksomheder: Erhvervschef så gerne, at flere unge overvejede at blive selvstændige

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Annonce