Annonce
Middelfart

Kommentar: Redaktionen flytter ud - ses vi?

December er lig med ventetid for de fleste, fordi juleaften står som det store, lysende klimaks.

På redaktionen i Middelfart kommer julegaverne lidt tidligere.

De første to uger af december tager vi på tur og slår os ned 10 forskellige steder på 10 dage for at lave avis fra lige dér, hvor du lever og bor.

Det er tredje gang, vi tager på tur, og derfor ved vi en smule om, hvad der formentlig venter os i kalendergave, og det plejer at være noget med en masse gode snakke med en masse glade, taknemlige, kritiske og ikke mindst idérige læsere, der leverer historier, som er lidt anderledes end dem, der ellers fylder spalterne i avisen.

Det er aldrig kedeligt, og da vi i juni senest var på tur, talte vi os frem til, at vi kom i kontakt med 400 læsere på de ti dage.

Selv om døren i Havnegade altid er åben, så er det en voldsom stigning i læserkontakt over to uger.

Og det er helt bevidst, at vi i disse år søger kontakten med dig, der læser vores artikler. Relevans for den enkeltes hverdag og liv står øverst på listen i manuskriptet til den mission, vi som journalister er på.

Hvis det ikke lykkes os at lave indhold, som du kan bruge til noget, så mister vi vores relevans. Og så mister du dit lokale medie.

Derfor inddrager vi i langt højere grad dig som læser både før, under og efter processen med at skrive de historier, du kan læse digitalt og på tryk.

Når man sidder midt i Brugsen, i sportshallen eller på et museum og skriver dagens avis, så bliver resultatet bare anderledes end de ellers ville. Og udover de historier, der rammer nyhedsdøgnet, så får vi idéer og historier med os hjem, som du får mulighed for at læse senere på måneden.

To gange i løbet af denne 10-10-tur inviterer vi til deciderede læsermøder. I begge tilfælde med mad som omdrejningspunkt. Mandag 9. december er vi hos Samsted i Korsbjerg, hvor du mod betaling kan være med til fællesspisning og masser af god snak. Anden gang er onsdag 11. december. Her er aftenen for abonnenter, og her besøger vi Fjelsted Skov Konferencecenter for at høre en fortælling, der strækker sig over fire årtier og tre generationer. Det bliver uden tvivl fantastiske aftener.

Det samme gør de otte andre stop, vi har plottet ind på kortet.

Især hvis du kigger forbi og giver os indspark til, hvad der skal stå i din avis og på dit nyhedssite.

Hvis nu du skal bestemme.

Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce