Annonce
OB

Kommentar: OB stævner ud på usikker grund - nu er sandhedens time kommet

Sportsredaktør Leif Rasmussen.
Annonce

Terningerne kastes søndag aften. Hele 2020 har været præget af coronaens indtog med daglige kig på smittetallene. Helt parallelt har man så fulgt med i skadestallet i Ådalen, hvor man har forsøgt at indrette træningerne anderledes for ikke at have et halvt hold siddende udenfor.

Men nu er sandhedens time kommet.

Selveste FC København kommer til Odense og man mærker bekymringen i fan-segmentet over, at ingen af testkampene mod AC Horsens, Brøndby eller AaB gav et resultat efter lovende første halvlege i alle tre opgør.

Faktisk har OB i forberedelserne haft svært ved at holde nogenlunde fast i en stamme, når kampene rundede en times spilletid. Så er der blev skiftet og skånet og ingen ved, hvordan holdet reagerer, når man er ude omkring de 70 minutter mod et stærkt hold som FC København, selv om løverne også slås med problemer.

Samtidig har OB kæmpet med en fortalelse fra sportschef Michael Hemmingsen, der sagde, at Jørgen Skjelvik også var i OB til 2023. Det benægtede Skjelvik selv. Nu man håbe, at Skjelvik efter det intermezzo bliver i stand til gennem en forhandling at få de penge for at blive løst fra sin kontrakt fra LA Galaxy, som han kunne se frem til.

OB er nu i en situation uanset syvendepladsen i sidste sæson, at man skal gøre sig fortjent til omgivelsernes tillid. Selv om det til alle tider burde være en mulighed, så kan man ikke længere nævne OB, når top fire i den kommende sæson skal udpeges. Det er i stedet Midtjylland, FCK, AGF og Brøndby.


Premieren søndag vil give mange svar på, hvorvidt top seks overhovedet er realistisk.


Samtidig tøver OB med at forlænge med Jakob Michelsen og har altså tilsyneladende bestemt sig for, at resultaterne i den nye sæson skal give et fingerpeg om, hvor trænersagen ender. "Der skal to til tango", sagde sønderjyden for nylig i "Stemmer fra Ådalen". Det er aldrig gode tegn.

De to første kampe hjemme mod FCK og FC Nordsjælland skal inden turen til Aarhus og AGF give point for at holde roen på bagsmækken. Og der er mange spillere, der først nu skal træne sig til topformen. Så har OB den nødvendige bredde - og hvem skal være farlig i feltet ud over Max Fenger? Premieren søndag vil give mange svar på, hvorvidt top seks overhovedet er realistisk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Fødselarens fine gæst tog regn og blæst med humør - kronprinsessen fik hilst på broen til lands og til vands

Kerteminde

Smitten stiger i Fyns corona-hotspot - nu kommer det mobile testcenter: Se de tre steder, hvor du kan blive testet

Annonce