Annonce
OB

Kommentar: OB står sig bedst med fælles fodslaw


Kommentar: Der er sikkert ingen tvivl om, at OB og FC København følger de retningslinjer, der er stukket ud fra Divisionsforeningen i forhold til, hvordan man må træne under corona-virussen.

Derfor rykkede OB mandag ud med en i første omgang uheldig meddelelse om, at nu var man begyndt at træne på Røde Stjernes baner med fem spillere og to trænere. Uheldigt fordi OB selv råder over de baner nu og som en serieklub som Røde Stjerne overhovedet ikke har lyst til at blive forbundet med i den nuværende situation, hvor Per og Kaj end ikke må sendes ud for at lege på afstand med Willy og Kurt.

Alle serie- og amatørklubber har lukket ned for enhver form for træning også OB's egen amatørafdeling og så skal man tænke grundigt over, hvilket signal man sender til andre klubber og unge mennesker.

OB er rollemodel i den her sammenhæng og hvis børnene ser de professionelle træne med syv mennesker, så vil alle andre da også kunne gøre det. Det er som i gamle dage. Man kommer kørende med en bold på bagagebæreren og så spiller man fodbold - bare man ikke er ti spillere - og det med afstanden skal nok gå.

Der er ingen tvivl om, at OB's professionelle afdeling er bedre end menigmænd til at håndtere de særlige regler om at have den nødvendige afstand mellem spillere og klæde om hjemmefra og bruge sprit og så videre. Men der er bare en præmis, som er svær at sælge i et land, der er lukket helt ned.

FC København gør det samme for at stå rustet, når turneringen starter igen. Men andre klubber gør det ikke og det burde være til at have fælles fodslaw i sådan en sag og OB's Thomas Christensen er formand for Divisionsforeningen og kan italesætte problemet med det samme.

For der er heller ingen mening i, at de stærke kan forberede sig endnu bedre end de svage i en tid, hvor fodbolden er sekundær. Det er lige nu et dårligt signal for hele den danske idrætsforenings-verden at gå ud at træne uanset, om der er regler, der er nedfældet og som man overholder.

I hvert fald hvis man ikke gør det samlet i klubberne. Det skaber uklarhed og usikkerhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce