Annonce
Nyborg

Komisk kærlighed: Casper Christensen elsker Lynfrosten

Pomoveringstur for filmen Dan Dream med Casper Christensen, Frank Hvam, Peter Gantzler og Niclas Vessel Kølpin. Foto: Mette Mørk
Komiker med hang til fastfood har fortæret masser af burgere med en "trøstesløs" udsigt til øjebæ i Nyborg.
Annonce

Nyborg: Hvem skulle nu have troet det?

Men komikeren Casper Christensen har grangiveligt et kærligt forhold til Lynfrosten i Nyborg.

Det er der ikke ret mange andre, der har.

Men ifølge DSB-bladet "Ud & Se" har Danmarks vel sagtens mest kendte komiker ikke bare et nært forhold til den berygtede øjebæ på byens mest berygtede giftgrund.

Den har endda også været med til at forme ham som menneske.

"Det er et af de mest trøstesløse steder, jeg har været. Det er en død parkeringsplads, hvor man kigger på nogle lukkede lagerbygninger og kan høre motorvejen suse. Der er aldrig et øje, og det gav mig en melankolsk mavepuster, som jeg tidligere godt kunne lide at dyrke", fortæller Casper Christensen til "Ud & Se".

Annonce

Pause ved McDonald's

Burgerbyen ved motorvejen i den østlige ende Nyborg har for Casper Christensen - som i øvrigt for så mange andre - altid været et velkomment pitstop på vej til eller fra andre egne af landet.

"I gamle dage kørte jeg ofte til Jylland for at lave standup i weekenden, og på vejen hjem holdt jeg altid pause ved McDonald's i Nyborg", fortæller han til manden bag historien i "Ud & Se", forfatteren Martin Kongstad.


Det er en død parkeringsplads, hvor man kigger på nogle lukkede lagerbygninger og kan høre motorvejen suse.

Komikeren Casper Christensen


"Jeg var blevet kendt, så jeg havde ikke lyst til at gå ind og sætte mig, for så var der opmærksomhed og autografer, så jeg kørte til drive-in og bestilte, og så rullede jeg hen til mit lille sweetspot, som jeg fandt ved et tilfælde", tilføjer Casper Christensen.

Det var dette triste syn, der mødte Casper Christensen, når han tidligere i karrieren sad i sin bil med en burger og holdt pause. Lynfrosten i Nyborg. Foto: Frederik Steen Nordhagen

Det er tilsyneladende nogle år siden, han sidst har nydt en burger med udsigt til trøstesløse Lynfrosten.

Men Casper Christensen har ikke desto mindre aftalt at mødes med sin ekskone, skuespilleren Iben Hjejle, på parkeringspladsen ved Storebæltsvej, hvis de skulle være så heldige at overleve en altødelæggende atomkrig eller naturkatastrofe:

"Så er det godt at have et sted, hvor man kan møde andre overlevende, og vi aftalte at mødes dér. Jeg ser hende ikke mere, men hvis katastrofen en dag indtræffer, mødes vi i Nyborg ved lagerbygningerne".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fynsk professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Fyn For abonnenter

Mødre til kræftramte børn støtter hinanden og kæmper for behandling på OUH: Børnene får lov at have en barndom

Annonce