Annonce
Kerteminde

Komikers 'karriere' som borgmester er slut: Han vender tilbage på én betingelse

Heino Hansens Kerteminde-eventyr er forbi - i hvert fald for nu. Heino Hansen åbnede nemlig døren for en gentagelse af dagens show. Foto: Malena Rønnow
Galleriet med portrætter af borgmestre på Kerteminde Rådhus er blevet ét billede fattigere. Heino Hansen indfriede sit løfte om at give en gratis optræden og tog sit portræt ned igen.

Kerteminde: Væggen med borgmesterportrætter ved byrådssalen på Kertemindes rådhus er blevet et portræt fattigere, og er dermed klar til, at der måske kommer en ny borgmester efter kommunalvalget til november.

Komikeren Heino Hansen, der satte Kerteminde på landkortet i tv-programmet "Gæsten og Hesten," lagde onsdag vejen forbi Kerteminde Rådhus og tog sit portræt ned. Han åbnede dog en mulighed for, at han kan komme tilbage til Kerteminde en dag.

Pasfotos og børnenavne

I udsendelsen, der blev sendt på DR i sommer, overtog Heino Hansen kortvarigt borgmestergerningen fra Kasper Ejsing Olesen (S). Derfor hængte Heino Hansen også et borgmesterportræt af sig selv op ved siden af Kasper Ejsing Olesens, og i den forbindelse gav komikeren et løfte: Hvis billedet stadig hang der til august, ville han komme tilbage og optræde gratis i Kerteminde.

Sidste kalenderblad i august er for længst vendt, og onsdag oprandt dagen så, hvor Heino Hansen indfriede sit løfte og optrådte i byrådssalen.

Dem, der havde medvirket i programmet, var inviteret. De resterende pladser var delt ud til ansatte i kommunen, og klokken halv ét indtog Heino Hansen byrådssalen. Borgmesteren bød komikeren velkommen og lod ham prøve borgmesterkæden en sidste gang, og så var det tid til det, Heino Hansen inden optrædenen selv lidt ironisk kaldte "ren stand-up, tomhjernet underholdning i 30 minutter."

Der blev grinet og klappet ivrigt, da Heino Hansen optrådte i byrådssalen i Kerteminde. Foto: Malena Rønnow

Heino Hansen nåede omkring det almindelige stand-up-pensum som sex og forskellen mellem mænd og kvinder, men havde også pasfotos, børnenavne og ordensmagten under kærlig behandling til stor morskab for hele salen, hvor folk grinede og klappede ivrigt undervejs.

Hvis Kasper bliver genvalgt, så tager vi en omgang mere. Men I må ikke sige det til Kasper.

Heino Hansen
Annonce

Vender måske tilbage

I "Gæsten og Hesten" byggede Heino Hansen også et bord og bænke-sæt sammen med de unge på værkstedet CUBA, hvor hans navn blev fræset ind i. Bord og bænke-sættet blev sat op på Kerteminde Marina, men forsvandt senere på mystisk vis.

Borgmesteren har sammen med Fyens Stiftstidende efterlyst bordet, men uden held. Derfor var de unge fra CUBA også mødt op med en ny planke til et nyt bord og bænke-sæt. Da Heino Hansen var færdig med at optræde, satte han sit navn på planken med sprittusch. Planen er, at påskriften bliver fræset ind i træet, så den bliver mere permanent. Det nye Heinos Bord bliver sat op på havnen igen, når det er færdigt.

Planken fra det, der skal blive til Heinos nye bord. Den skal nu en tur forbi de unge, der arbejder i værkstederne på CUBA, hvor tuschstregerne skal fræses ind i, før bordet er færdigt. Foto: Malena Rønnow

Selv var Heino Hansen godt tilfreds med dagens optræden.

- Det var skidehyggeligt, og de var skidesøde. Man kan godt være lidt nervøs for, om folk er i humør til stand-up på sådan en onsdag middag, men jeg er godt tilfreds, sagde Heino Hansen, der ikke afviste, at han kunne finde på at vende tilbage.

- Hvis Kasper bliver genvalgt, så tager vi en omgang mere. Men I må ikke sige det til Kasper. Altså, selvom han selvfølgelig læser det i avisen, grinede komikeren.

Annonce
Middelfart For abonnenter

Stort internationalt handelsfirma vil rive iøjnefaldende skorsten ved gammelt sindssygehospital ned: - Den begynder at blive farlig

Annonce
Annonce
Annonce
Assens

Jeanette Sandberg om SF-kollegas exit: - Det er urimeligt overfor vælgerne, at Mulle hiver sit mandat ud af partiet

Odense For abonnenter

Tiltale mod 32-årig: Sendte bud efter Abdinurs drabsmand og to andre med skarpladte pistoler

Odense

Naboer vidste bedre end kommunen - uønsket endestation droppet: - Det kunne vi godt have fortalt dem

Erhverv For abonnenter

Fynsk vognmandsfirma siger dagligt nej til kunder: Akut mangel på lastbilchauffører

For abonnenter

Kassetænkning holder hjemløse fanget i hjemløshed

Odense For abonnenter

Da rådhustårnet i Odense var i fare for at styrte sammen: En skandale ramte byrådet

GOG For abonnenter

Svingende GOG henter alligevel - igen - et point i topopgør

Odense

Første uheld: Letbanen støder sammen med personbil under testkørsel

Politikere vil have en forklaring: Utrygt og bekymrende, at Forsvaret ikke delte viden om PFAS-forureninger

Odense

Slut med soft opening: Nu åbner børneuniverset Ville Vau, og det nye H.C. Andersens Hus er i fulde omdrejninger

Nyborg For abonnenter

Unge i Nyborg får deres helt eget byråd

Indland

Kør tidligt, kør forsigtigt eller hold bilen hjemme: Det bliver en rigtig, rigtig våd onsdag

Annonce