Annonce
Assens

Kom til virtuelt åbent hus på gymnasiet

Rektor Carsten Hogrefe, Det Blå Gymnasium i Glamsbjerg, inviterer til virtuelt åbent hus. Arkivfoto: Louise Koustrup.
Annonce

Glamsbjerg: Meget er ikke, som det plejer i disse tider.

Alligevel skal de unge snart vælge studieretning, og derfor står Det Blå Gymnasium klar med  virtuelt åbent hus, oplyser uddannelsesinstitutionen i en pressemeddelelse.

- Med baggrund i corona-situationen og de tilhørende restriktioner finder vi det helt uansvarligt at gennemføre årets åbent hus. Specielt når vi tænker på alle de mennesker, der plejer at komme. Man kan i stedet deltage i virtuelt åbent hus på vores hjemmeside, hvor vi har lagt mange forskellige korte videoklip op, lyder det fra gymnasiet i pressemeddelelsen.

Man kan se klippene på hjemmesiden www.vestfyns.dk, hvor man kan blive klogere på forskellige studieretninger. Det drejer sig om tre-årig student på HHX, to-årig student på EUX og erhvervsuddannelsen på EUD.

- Det Blå Gymnasium havde i 2020 Danmarks højeste karaktersnit blandt alle landets gymnasier, der udbyder HHX, så kvaliteten er helt i top. HHX er mere internationalt præget end de andre tre-årige gymnasieuddannelser, da alle obligatorisk har engelsk på A-niveau (på STX har alle historie på A-niveau og på HTX er det teknikfag), forklarer Det Blå Gymnasium.

Hvis man ønsker at besøge stedet fysisk, kan man lave en aftale med rektor Carsten Hogrefe på telefonnummer 4177 3851.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce