Annonce
Faaborg-Midtfyn

Kom til udviklingsmøde: Midtfyns Festival søger ildsjæle til 2020-festivalen

1900 gæster var forbi til den genopståede Midtfyns Festival i maj. Nu tager planlægningen af 2020-udgaven fart. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Den 20. august inviterer festivalen til informations- og inspirationsmøde på Ryslinge Høj- og Efterskole.

Midtfyn: Arrangørgruppen bag Midtfyns Festivalen, der genopstod i maj, har nu pustet ud efter strabadserne. Det er tid til at kigge fremad og begynde planlægningen af festivalen i 2020. Derfor inviteres der til informations- og inspirationsmøde på Ryslinge Høj- og Efterskle tirsdag den 20. august klokken 19-21.

Mødet er for alle, der er interesserede i at høre om planerne for festivalen, og som måske har lyst til at bidrage til arrangementet på den ene eller den anden måde.

- Vi ønsker at holde fast i, at det er en festival, vi skaber sammen, og hvor alle skal have mulighed for at bidrag, udtaler festivalens pressetalsmand, Alex Viberg, i en pressemeddelelse.

- Vi har gjort os nogle gode erfaringer det første år, og vi kan se, at der er nogle områder, hvor vi har brug for nye ideer og flere kræfter for at kunne lave den festival, vi gerne vil.

Blandt andet ønsker arrangørgruppen en større involvering af gæsterne på festivalen samt et tættere samarbejde med det lokale erhvervsliv og udviklingen af forskelligt merchandise.

- Men det er vigtigt for mig at slå fast, at alle er hjerteligt velkomne til mødet. Også selvom man ikke har ideer til lige præcis de områder. Så kom endelig, hvis du er nysgerrig efter at høre med om Midtfyns Festival 2020.

Er man forhindret i at deltage i mødet men gerne vil høre mere om, hvordan man kan bidrage til udviklingen af festivalen, kan man sende en mail til info@midtfynsfestival.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Annonce