Annonce
Fyn

Kom til gratis læsermøde i Føns: En aktiv landsby i vandkanten

Torsdag den 25. juni åbner hele Føns op, så læsere af Fyens Stiftstidende kan komme helt tæt på livet i byen. Arkivfoto: Niels H.C. Martner
Annonce

Føns: Torsdag 25. juni inviterer Fyens Stiftstidende og Melfar Posten dig med til læsermøde i Føns, der har taget sagen i egen hånd og har lavet en folder til turisterne, der guider dem ud på vandreruter.

Mellem klokken 16 og 19 vil lokale beboere stå klar på udvalgte steder på de tre vandreruter, der hver er omkring fire kilometer lange. Her vil de fortælle om seværdighederne på ruten, der tæller fugletårnet, fårefolden, søsporten, kirken, Springbakken og Strandkiosken.

Man vil komme forbi små butikker, der giver mulighed for at smage på nyfanget og nyrøget fisk, handle strik- og broderigrej, spise is og pølser i strandkiosken eller en mulighed for at prøve sig selv af hos søsporten.

Man mødes på Føns Gl. Skole, hvor avisen vil  være til stede mellem klokken 13 og 19, hvor alle er velkomne til at kigge forbi med en god historie.

Man skal undervejs være opmærksom på at holde afstand og ikke at blive en del af en forsamling på mere end 50 personer.

Tilmelding sker via Sofie Ejlskov Hugger, souschef på redaktionen i Middelfart, på soehu@fyens.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

OB

Sport Fyn: Michelsen ryster posen

Annonce